Délmagyar logó

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 6°C Még több cikk.

Ügyes táncoslányok a színpadon - galéria

Kecskemét - Dupla előadásban kápráztatta el a nézőket a Grapevine tánciskola látványos félévzáró show-jával. A tánctanoncok mindent beleadtak és megmutatták mit tanultak az elmúlt fél évben.
A legkisebbek, vagyis a manó és a törpe csoportok kezdtek. A „pöttöm balerinák" játékos előadása minden néző arcára mosolyt csalt. A junior I és II ifjú táncos palánták is bemutatkoztak. Volt egyéni produkció, páros fellépés, és csoport koreográfia. A felnőtt klub is megmutatta, hogy ők is képesek elvarázsolni mindenkit.

Megismerhettük a táncos bányászokat, majd az erdő tündérei nyűgöztek le mindenkit táncukkal. A pókember pókokat szelídített hálójával, a hip-hop táncosok látványos pörgései, ugrásai után a vadásznő kecses mozgása keltett ovációt a nézőtéren. A végén pedig még Gedeon Bácsi is tiszteletét tette, akinek megint nem sikerült a hajvágással törődni, mivel négy lány akarta egyszerre elcsábítani táncával.

Látványos show-val zárta a félévet a Grapevine táncstúdió - KÉPGALÉRIA

- Nagyon tetszett a tánc-show - mesélte lelkesen a tíz éves Del-Fabró Dániel, aki a nézőtérről szorított a nővérének, Dorkának, aki a Tükörkép című produkcióban szerepelt.

- Kicsit izgultam, mivel több produkcióban is szerepeltem - mondta a 13 éves Szalai Zsófi. - Szeptember óta készülünk a produkcióra heti két alkalommal, az utóbbi időben a hétvégéken is gyakoroltunk - folytatta. - A Gedeon Bácsi című produkciót élveztem a legjobban, ezzel országos versenyen is indulunk majd. A tánctudásunkon még van mit csiszolni, de a csapat, az edzések jó hangulata bármikor képes feledtetni a gyakorlás utáni fáradtságot.

- Összesen kétszázan mutatták meg tudásukat - mondja Huszár Ildikó a táncstúdió vezetője. - A fellépéseken használt ruhák legtöbbjét mi maguk készítjük. A szülőknek szeretnék köszönetet mondani a segítségükért, támogatásukért.

Olvasóink írták

  • 2. forgamon 2011. február 10. 02:49
    „30 percen a hozzászólásodon röhögök baszki :D :D”
  • 1. KolompárRómeó 2011. február 09. 21:16
    „Hol a médialófütty? Ez nem pedofília ilyet írni?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Stadler vallomást tett a bíróságon

A vádirat ismertetésével és az elsőrendű vádlott vallomásával megkezdődött a Stadler József és két társa elleni büntetőper szerdán Kecskeméten, a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon. Tovább olvasom