Délmagyar logó

2017. 01. 21. szombat - Ágnes -11°C | 0°C Még több cikk.

Új edzőterem és pofonparti Kecskeméten

Karácsony előtt, decemberben adták át a felújított kecskeméti edzőtermet, melynek keretén belül megrendezték az első Dél-Alföldi Regionális pofonpartit is.
A képzési központot a Magyar Ökölvívó Szakszövetség, az Emberi Erőforrások Minisztériumával és a Magyar Olimpiai Bizottsággal közösen hozta létre, a sportágfejlesztési koncepció megvalósulásának érdekében.

Fotó: Félix Promotion
Fotó: Félix Promotion

A megnyitó beszédében Kovács László szövetségi kapitány abbéli reményének adott hangot, hogy az ökölvívó régiós központok felállításával új lendületet kap a magyar utánpótlás nevelés. A szakember ezt követően átadta a Kijevben vizsgázott Konkoly Istvánnak az AIBA „threestar" (három csillag) minősítésű edzői oklevelet is.

Fotó: Félix Promotion
Fotó: Félix Promotion

A Dél-Alföldi régió szakosztályaitól érkezett versenyzők 21 színvonalas mérkőzésen küzdöttek egymással, kezdő, serdülő és junior korcsoportokban. A megjelent szakemberek egyetértettek, hogy egy nagyon jó rendezvényen vehettek részt, ahol a régiós szakosztályok vezetői átbeszélték a sportágat előmozdító terveket is – mindezt oldott, közvetlen hangulatban.

Félix Promotion

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két tucat autót rongált meg Kecskeméten - nagy erőkkel üldözik a rendőrök

Keresik a Kecskemét széchenyivárosi autórongálót. Tovább olvasom