Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

Új játszóteret kaptak a diákok - galéria

Birtokba vették a Béke Általános Iskola diákjai az új játszóteret. A beruházáshoz szükséges összeghez a gyerek is hozzájárultak, ugyanis lelkesen gyűjtötték a műanyag palackokat.
Kedden reggel a hűvös, ősziesre fordult idő sem vette el a kedvét a Béke iskola diákjainak attól, hogy kipróbálják az új játszóteret. A hintát, a tornyot, a csúszdát és a mászókát is azonnal birtokba vették a gyerekek.

A játszótér felújítása egymillió kettőszázezer forintba került, amit az iskola többek között az alapítványa segítségével finanszírozott. Ezen kívül a diákok is besegítettek a költségek előteremtésébe, ugyanis a gyerekek négyszáz kilogrammnyi műanyag palackot gyűjtöttek össze. Az ezért kapott összeget szintén a játszótér felújítására fordította az iskola.

Új játszóteret kaptak a diákok Kecskeméten - GALÉRIA

A munka két héttel ezelőtt kezdődött el, melynek kivitelezője a kecskeméti Hetes Kft. volt. A játszótér felavatásán az iskola igazgatónője, Horváthné Fenyvesi Lilla megköszönte a cég lelkiismeretes, gyors munkáját, valamint a szülői munkaközösség segítségét, akik szintén hozzájárultak ahhoz, hogy az intézmény udvara megszépülhessen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sokáig kell keresni a jó albérletet

Albérlet vagy kollégium? Melyikkel jár jobban a főiskolás? Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, Kecskeméten mennyi az annyi, ha valaki albérletben éli diákévei mindennapjait. Tovább olvasom