Délmagyar logó

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 1°C

Újabb hallgatói szolgáltatások a Kecskeméti Főiskolán

Kecskemét - Két év alatt közel 290 millió forintot fordíthat szolgáltatásainak bővítésére a Kecskeméti Főiskola a „Modern hallgatói és intézményi szolgáltatás – versenyképes főiskola" című projekt keretében.
A tervezet legfontosabb eleme a Diplomás Pályakövetési Rendszer. Segítségével az intézmény szervezett, irányított formában követheti nyomon öregdiákjait, tapasztalatuk felhasználásával „hozzáigazíthatja" saját képzéseit a gazdaság és a foglalkoztatók mindenkori igényeihez. Ennek érdekében többször kérdőívekkel keresik majd fel a diplomásokat, az eredményeket pedig kiértékelik.

A főiskola a jelenlegi hallgatók számára humán szolgáltatásokat nyújthat a pénzkeretből, így a diákok könnyebben megoldhatják tanulásból fakadó vagy magánéleti problémáikat.

Fontos újítás lesz az úgynevezett Vezetői Információs Rendszer, amely a döntéshozók munkáját könnyíti meg azzal, hogy valamennyi főiskolai forrás adatait egy szerveren kezeli, így mindig naprakész információt szolgáltat az adott intézményről.

A projekt teljes költségvetése 287 millió 227 ezer 47 forint, amelyhez 2011. november 30-ig felhasználható, 258 millió 504 ezer 342 forint uniós támogatást kapott a Kecskeméti Főiskola.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egynapos átok volt a kecskeméti buszkálvária

Napi bosszantó hibának nevezte a hétfőn lerobbant két autóbusz esetét a Kunság Volán termelési igazgatója. Szerinte nincs szükség a teljes géppark átvizsgálására. Tovább olvasom