Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

Újabb megyében terjeszkedik a TakarékPont Hálózat

Kecskemét - Az ország legnagyobb fiókhálózatát működtető TakarékPonthoz csatlakozott a Gádoros és Vidéke Takarékszövetkezet április 1-jén. Ezzel a szövetkezeti tagok száma 24-re, a fiókoké 455-re emelkedett a Hálózatban.
A csatlakozás célja, hogy a TakarékPont az ügyfelek számára földrajzilag még kiterjedtebb szolgáltatást nyújtson, mivel a Hálózat korábban Békés megyében nem rendelkezett fiókkal. Az áprilisi csatlakozást követően már ebben a megyében is 12 TakarékPont fiók áll az ügyfelek rendelkezésére. A teljes arculatváltás és termékportfólió átvétel június 1-jére fejeződik be a Gádoros Takaréknál. A TakarékPont Hálózat termékei tovább színesítik a Gádoros Takarék termékkínálatát, ezáltal pedig Békés megyében is elérhetőek lesznek a TakarékPont Hálózat termékei és szolgáltatásai a lakosság és a vállalati szféra számára.

Az ügyfelek június 1-jét követően – a TakarékPont kínálatának köszönhetően – a Gádoros Takaréknál is a legújabb pénzügyi szolgáltatások közül választhatnak, ahol a legfiatalabb számlanyitóktól kezdve az idősebb korosztályig mindenkinek személyre szabott, versenyképes megoldásokat kínálnak. A Hálózat automatáinak száma jelenleg közel 1000 db, amelyet június 1-jét követően a Gádoros Takarék takarékpontos ügyfelei is a TakarékPontnál meghirdetett kondíciókkal vehetnek igénybe, s ezen felül a TakarékPonton keresztül hozzájuthatnak a legmodernebb, Mastercard® PayPass™ készpénz kímélő fizetési eszközökhöz is.

„A Gádoros és Vidéke Takarékszövetkezet az elmúlt évek során jelentős fejlődésen ment keresztül. A TakarékPont tagjaként bízunk abban, hogy Takarékszövetkezetünk sikereit könnyebben tudjuk kommunikálni leendő ügyfeleink körében azáltal, hogy az ország egyik legnagyobb hitelintézeti hálózatának tagjává váltunk" – nyilatkozta Zsibrita Lászlóné, a Gádoros és Vidéke Takarékszövetkezet elnök-ügyvezető asszonya.
A Takarékszövetkezet az elmúlt 53 éves működése során is a Hálózat értékeit képviselte azáltal, hogy mindig ragaszkodott a kiszámítható, korrekt ügyfélkapcsolatokhoz. Ezt az üzletpolitikát siker koronázta, hiszen évről évre egyre több ügyféllel rendelkezik, akikkel a bizalmas viszonyt sikerült megőrizni.

„Külön öröm számunkra, hogy egyre több Takarékszövetkezet látja meg a lehetőséget a TakarékPont Hálózat működésében és döntenek úgy, hogy csatlakoznak az Integrációhoz. A folyamatos bővülés és a jó kapcsolat kiépítése a helyi lakossággal kiemelten fontos számunkra" - mondta Brezina Szabolcs, a TakarékBank Zrt. ügyvezető igazgatója a csatlakozás kapcsán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Középiskolások Közlekedésbiztonsági Kupája

Középiskolások Közlekedésbiztonsági Kupája- elnevezéssel indult megmérettetés 2013. április 9-én Kecskeméten, a Granada Wellness, Konferencia és Sport Hotelben a Megyei Baleset-megelőzési Bizottság által megrendezett megyei döntőben. Tovább olvasom