Délmagyar logó

2017. 08. 16. szerda - Ábrahám 17°C | 31°C Még több cikk.

Újra nyit az Udvarszínház

Kecskemét - Michael Cooney Nem ér a nevem című vígjátékával nyitja meg kapuit idén az Udvarszínház. Hét darab, kilenc előadás, népszerű színművészek, és kedvező jegyárak várják a színházszerető közönséget.
A hagyományokhoz híven a kőszínházi évad végeztével ismét nyit az Udvarszínház Kecskeméten. A teátrum szervezésében hét darabot láthat majd a közönség, melyek közül az első Michael Cooney Nem ér a nevem című vígjátéka lesz, mely a tavalyi évadban hatalmas sikert aratott a Katona József Színház nézői körében.

- Vidám, könnyed előadásokat választottunk az Udvarszínház programjainak sorába. Olyan darabokat láthat majd a közönség, melyek felüdítőek lesznek egy-egy nyárestén - emelte ki Cseke Péter, a teátrum direktora.

Nem ér a nevem - Cseke Péterrel.
Nem ér a nevem - Cseke Péterrel.

- Az Udvarszínház július 8-tól augusztus 13-ig, péntek és szombat esténként várja a közönséget egy gyönyörű környezetben, a városháza díszudvarán. Előadás nem marad el, mert rossz idő esetén a Nagyszínház épülete ad otthont a daraboknak – tette hozzá Cseke Péter, aki maga is játszik majd az Udvarszínház színpadán. Méghozzá rögtön a nyitó előadáson, Michael Cooney Nem ér a nevem című darabjában láthatjuk a teátrum direktorát. A Szerednyey Béla rendezésében színpadra vitt vígjáték az előző évadban már elnyerte a kecskeméti közönség tetszését.
Az Udvarszínház második előadása egy népszerű operett lesz: a Bál a Savoyban. A Kalocsai Színház darabját július 9-én láthatjuk. A főszereplők: Egyházi Géza, Gregor Bernadett, Simon Boglárka és Böröndi Tamás.

A Szerednyey Béla rendezésében színpadra vitt vígjáték az előző évadban már elnyerte a kecskeméti közönség tetszését.
A Szerednyey Béla rendezésében színpadra vitt vígjáték az előző évadban már elnyerte a kecskeméti közönség tetszését.

Karrier komédia a címe annak a vígjátéknak, amit a Száguldó Orfeum hoz el Kecskemétre július 15-én. A darab főszerepeiben Ivancsics Ilonát és Márton Andrást láthatjuk.

A Karinthy Színház rendszeres vendége az Udvarszínháznak. A teátrum idén egy komédiával érkezik Kecskemétre. Egy zenés vígjátékot, a Hyppolit, a lakájt láthatjuk előadásukban július 16-án. A darab főbb szerepeit Koltai Róbert, Galla Miklós és Voith Ági játssza.

Móricz Zsigmond négy egyfelvonásosát állította színpadra a Kisszínház produkció. A Dinnyék című előadást július 22-én láthatja a kecskeméti közönség. A parasztkabaré főszereplői Papadimitriu Athina és Kiss Gábor lesznek.

Július 29-én és 30-án két darabot újra megnézhetünk a Városháza díszudvarán. Pénteken a Bál a Savoyban, szombaton pedig a Nem ér a nevem szerepel az Udvarszínház műsorán.

Augusztus 6-án Vándor Éva önálló Shirley Valentine estjére várják a nézőket, augusztus 13-án pedig az idei évadban nagy sikert aratott Goldoni vígjátékkal, a Hebehurgya hölgyekkel zárul az Udvarszínházi szezon.

Az előadásokra a legolcsóbb jegy 1500 forintba kerül, a legdrágábbért pedig 2800 forintot kell fizetnünk. Belépők a színház szervezési- és jegyirodájában, valamint előadás előtt egy órával, a helyszínen, a városháza udvarán válthatók.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Részegre itta magát a presszóban, de nem volt nála pénz

Egy kecskeméti presszóban részegre itta magát egy 44 éves férfi, ám amikor fizetnie kellett volna az italokért közölte: nincs nála pénz. Tovább olvasom