Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Válogatott klasszisok foglakoztak a kosaras palántákkal

Kecskemét - Hatalmas sikert hozott a Kecskeméti KSE kosárlabda szakosztályának azon akciója, melynek keretében a gyerekek együtt edzhetnek a csapat válogatottjaival, és Béres Tímeával.
Még maguk a szervezők sem gondolták volna, hogy rögtön az első alkalommal ekkora sikert hoz a „mozogjunk együtt" elnevezésű akciójuk, melynek keretében a korábbi Európa Liga győztes klasszis Béres Tímea, a csapat válogatott játékosai, valamit a legendás edzőfejedelem, Guóth Iván irányítása mellett edzhetnek a gyerekek.

Guóth Iván így nyilatkozott a szerdai rendhagyó edzésről: - Sztojan Ivkovics találmánya volt, hogy a válogatott kosarasaink a korábbi klasszis, Európa Liga győztes Béres Tímeával együtt külön edzés keretében foglalkozzanak a gyerekekkel. A szerdai első alkalom tapasztalatai után elmondhatom, hogy nagyon jól sikerült. Mintegy 40 gyerek jött el, és miután a szülők a lelátóról figyelték csemetéiket, olyan bensőséges, családi hangulat uralkodott a csarnokban, ami a mai világban kivételes. Az egészen kicsi gyerekektől a tizenévesekeg több korosztály is együtt végezte a gyakorlatokat a válogatott Wittmann Krisztiánnal, Bencze Zoltánnal, Csorvási Milánnal, Dénes Gáborral, Thomas Kelleyvel. Béres Tímea személye külön varázst adott az eseménynek, ami után reménykedhetünk benne, a jövő hét szerdán 17 órakor kezdődő következő alkalomra teljesen megtelik a pálya kosarazó gyerekekkel. Akkor is sok szeretettel várunk minden mozogni vágyó gyereket, és természetesen szüleiket is, remek kikapcsolódás lehet minden korosztálynak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Súlyos kamionbaleset miatt teljes útzár az 52-esen

Súlyosan megsérült egy kamion vezetője, amikor járművével árokba csúszott pénteken hajnalban az 52-es úton Solt belterületén. Tovább olvasom