Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 27°C Még több cikk.

Várják a nevezéseket a süteménysütő versenyre

Kecskemét - Hatodik alkalommal hirdeti meg - a Hírös Hét Fesztivál keretében - a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület a Kecskeméti Süteménysütő Versenyt. Jelentkezni augusztus 24-ig lehet.
Már várják azoknak a kecskemétieknek és környékbelieknek a jelentkezését, akik szeretnek sütni, és szívesen meg is osztják titkaikat az elkészítés fortélyairól! Nevezni a VI. Kecskeméti Süteménysütő Versenyre Hagyományos kecskeméti és Kecskemét környéki sütemények; Meghitt ünnepek varázslatos süteményei; Filléres finomságok; Uzsonnasütemények; Vendégváró sütemények; Kelt kalács és kőttes és Magyar királyok csemegéje kategóriákban lehet - olvasható Kecskemét Megyei Jogú Város honlapján.

Jelentkezni 2013. augusztus 24-ig a sütemények receptjének beküldésével, név, cím és telefonszám megjelölésével az engertnezs@gmail.com, szaszangela@gmail.com, illetve a bruni321@gmail.com e-mail címeken vagy postán Engert Jakabné, 6000 Kecskemét, Kristály tér 8. II/7., illetve a Kecskeméti Lapok szerkesztősége, 6000 Kecskemét, Csányi J. krt. 14., II. em. címeken lehet.

A szervezők azt kérik a résztvevőktől, hogy a süteményeket a verseny napján készítsék el, és abból egy tálcányi mennyiséget (kb. 30x30 centiméteres) hozzanak. Leadási helyszín és időpont: Kecskemét főtere (városháza előtt) 2013. augusztus 25-e, vasárnap 14 és 15 óra között. A süteményeket a zsűri 16 órától értékeli és díjazza. Elnökük Fodor István cukrászmester lesz.

A beérkezett receptek felhasználásával decemberben Hírös városi sütemények VI. címmel színes füzet jelenik meg a Kecskeméti Lapok Kiadó gondozásában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félpályás útzár volt az 52-esen

Három személygépkocsi ütközött péntek kora délután a főúton. A balesetben személyi sérülés nem… Tovább olvasom