Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -3°C | 4°C Még több cikk.

Végre ünnepelhetett a belvíz által sújtott falu - galéria

A hétvégén falunapot tartottak a tavaly decemberben, illetve idén januárban hatalmas belvíz által sújtott Pálmonostorán.
Szinte hihetetlen, hogy ennek már a nyoma sem fedezhető fel a településen. Azaz mégis, hiszen néhány ház helyreállítása még folyamatban van – áll a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében. A település lakossága szerette volna ünnepélyes keretek között megköszönni azt a munkát, amit a katasztrófavédelem és a tűzoltóság végzett a belvíz elleni védekezés során. Rádiné Gémes Ildikó polgármester asszony ünnepélyesen köszöntötte a meghívottakat, melyek között volt a Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól Szatmári Imre megyei igazgató, Ormándi Attila alezredes, valamint Kiskunfélegyháza Város Tűzoltóságának megbízott parancsnoka Leiz Gábor százados is.

Így nézett ki télen a belvíz sújtotta Pálmonostora - GALÉRIA

Polgármester asszony ünnepi beszédében külön megköszönte az igazgatóság valamint a tűzoltóság által nyújtott segítséget, a belvíz által okozott károk felszámolásánál, ingatlanok helyreállításánál. Ezt követően színvonalas műsort mutattak be a településen működő kulturális szervezetek, illetve az óvoda és az iskola gyermekei.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ugrik a rendszám, ha nem fizeti az autós a bírságot

Amennyiben nem fizetik be időre a közigazgatási bírságot az autósok, az önkormányzat azonnal kivonja a járművet a forgalomból. Tovább olvasom