Délmagyar logó

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -3°C | 4°C Még több cikk.

Vigyázat! Tolvajveszély a temetőkben

Kecskemét - Az utóbbi hetekben elszaporodtak a virág-, táska-, illetve egyéb értéklopások a kecskeméti temetőben. Jó tanácsok Halottak Napjára.
A Kecskeméti Városgazdasági Kft. tájékoztatása szerint a temetőben az utóbbi időben sajnálatos módon elszaporodtak a virág-, táska-, illetve egyéb érték lopások. Halottak napja és Mindenszentek környékén a temetőlátogatók száma a többszörösére emelkedik egy átlagos naphoz képest. A cég arra kéri a látogatókat, hogy erre tekintettel táskájukra, autójukra, értékeikre fokozottan figyeljenek. Ha tehetik, a szokásos személyes tárgyaikon, valamint a kegyeletgyakorláshoz, a kegyelet megadásához szükséges kellékeken kívül mást ne vigyenek a temető területére. A gépjárművekben ne hagyjanak nagy értékű tárgyakat és az autókat minden esetben zárják be.

A Városgazdasági Kft. a temetőben a temetőlátogatók kárára elkövetett lopásért, rongálásért és károkozásért helyt állni nem tud. Ilyen esetekben az illetékes Rendőrkapitányságon kell a bejelentést, feljelentést megtenni. A kiemelt napokon társaságunk megerősített biztonsági szolgálattal dolgozik, illetve a temető környékén a rendőrség folyamatos jelenlétet biztosít - tájékoztatott a temető üzemeltetője.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Este 9-ig lesz nyitva a kecskeméti temető

A Kecskeméti Városgazdasági Kft. tájékoztatása szerint a temető hétfőn és kedden is reggel 6 órától este 21 óráig lesz nyitva. Temetést ezen a két napon nem tartanak. Tovább olvasom