Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -3°C | 3°C Még több cikk.

Visszakapta az ellopott kerékpárt

A 20 éves kalocsai férfi több biciklit is ellopott, átfestetve vagy darabokva bontva adta el. Letartóztatása után visszakerült egy bicikli a gazdájához.
Mint arról korábban hírt adtunk, a Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folyamatban lévő eljárás során, őrizetbe vette B. Csaba 20 éves kalocsai lakost.

A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. december 2-án 20 óra és december 3-án 5 óra 50 perc közötti időben Kalocsán egy társasház pince ajtaját felfeszítette, majd onnan két kerékpárt lopott el.

A nyomozás során azt is megállapították, hogy a gyanúsított Kalocsán 2013-ban több biciklit is ellopott, amiket lefestve, átalakítva vagy éppen alkatrészeire bontva eladott. Továbbá az is kiderült, hogy 2013 nyarán az egyik kalocsai telephely betörésével is megalapozottan gyanúsítható.


A férfi - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítotti kihallgatása során a bűncselekmények elkövetését elismerte.

A rendőrök B. Csabánál tartott házkutatás során több biciklit és kerékpáralkatrészt találtak és foglaltak le. Az egyik ellopott kétkerekű gazdáját beazonosították a nyomozók, amit már vissza is tudtak adni jogos tulajdonosának.

A rendőrök kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását, amit a Kalocsai Járásbíróság 2014. február 21-én elrendelt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elindult a ˝Kék-víz˝ ivóvízminőség-javító program

A települések derogációs kötelezettségének teljesítését az Új Széchenyi Terv ezen programjával közel… Tovább olvasom