Délmagyar logó

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -3°C | 10°C Még több cikk.

VV Anikó a leggyengébb láncszem?

Pontosan 100 napja ölik egymást a játékosok a villában – és már mindenkinek a döntőn jár az esze. Lássuk, kinek milyen esélyei vannak az 50 millióra.
Anikó

A következő hetekben jó esélye van arra, hogy zöld kendőt kapjon: korábban Béci és Gigi is párbajra küldte volna már. Ha az Éva-Alekosz párosra a csapat tagjai nem mernek vagy tudnak jelet rakni, akkor a leggyengébb láncszemet, Anikót szemelik ki, mielőtt egymás között tartanának vérengzést. Anikó Gigivel találhatja magát szembe. Ha rajta túljut, akkor alamuszi nyuszi nagyot ugrik módjára az élmezőnyben találhatja magát.

Alekosz

A VV 4. legkarakteresebb egyéniségeként mindenkinél esélyesebb a győzelemre. Két parádés párbajban győzött, a villában rettegnek az erejétől. Három hétig még biztosan játékban marad. A Béci-féle klán sem rá utazik, először Évától akarnak majd megszabadulni. Ha őt sikerül eltüntetniük, akkor is valószínűleg a gyenge Anikó kerül a célkeresztjükbe. Elképzelhető, hogy a Rácz testvérek helyett Lacival kell megvívnia végső csatáját. Egyetlen gyengesége, hogy megosztó személyiség.

Éva

Ketyeg az óra a törtető számára: mindenki rá feni a fogát. Alekoszhoz nem mernek nyúlni, így Éva az utolsó akadály, mielőtt az ötök egymás ellen fordulnának. Szandika vagy Jerzy lehet az ellenfele. Ha Éva kint marad, akkor a barátoknak választa niuk kell: egymást kezdik el marni, vagy Alekoszt űzik tovább. Ha azonban visszamegy, jó esélye van arra, hogy bejusson az első háromba.

Gigi

Kissé elszürkült, de ez még az előnyére is válhat extravagáns lakótársaival szemben. Bírja testvére rajongóinak támogatását is. Gigi legvalószínűbb ellenfele Anikó – netán Alekosz. Ha őket legyőzi, akkor furcsa helyzetben találja magát: a barát Lacival, a testvérével vagy a szeretőjével kell párbajoznia.

Béci

A villa tetovált hercege legszívesebben Gigit látná utolsó ellenfeleként, mert így családban maradna a nyeremény. Erre azonban csekély az esély. Alekosztól tart, Lacit tiszteli, egyedül Jerzy kerülhetne célkeresztbe, de ő meg a testvére pasija. Legalábbis egyelőre. De ki tudja, mi történik még.

Laci

Nagyvadra gyúr a villaminátor: Alekosz grabancát akarja elkapni. Erre alighanem neki vagy Szandikának lesz esélye, feltéve, hogy a plasztikcica nem vérzik el Évával szemben, vagy nem lesz éppen védett. Akkor aztán jöhet a leszámolás. Hogy ki marad Lacinak, ha Alekoszt netán legyőzné? Béci, Gigi vagy Jerzy? Szép lehetőség mindegyik!

Szandika

Sokat kopott a plasztikcica fénye. Míg az első hónapokban sokan a győztest látták benne, az árulása és áskálódása miatt egyre kevésbé népszerű. Ha nem mehet Éva ellen, akkor Alekosszal engedik öszsze. Abban az esetben, ha maradna, foggal-körömmel, műszájjal küzdene a végsőkig.

Jerzy

Ember nem veszi komolyan a villában. Ősellensége egyedül Éva, ha vele nem mérkőzhet meg, akkor egy barátjával kell szembenéznie. Alekosz lemosná a színről, hiszen Jerzy az izgalomtól megkukul, és a szövege sem hódít. Mellette szól szerény személyisége és románca Gigivel.

Olvasóink írták

  • 3. smalltown 2011. március 08. 06:17
    „most VV Aniko sorozat lesz a DM-en?”
  • 2. Bazsy 2011. március 06. 18:27
    „Mert mást nem tud ez a szennylap!”
  • 1. Kudara 2011. március 06. 17:34
    „Miért kell átvenni az összes VV-s cikkét a Blikknek??”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Prostituáltakra került a bilincs, de ezt nem élvezik

Két fiatal nőt vett őrizetbe a rendőrség szombaton. Mindketten az 52-es főút mellett kínálták bájaikat az autósoknak, de a rendőrök erre nem voltak vevők.
Tovább olvasom