Délmagyar logó

2017. 02. 27. hétfő - Ákos, Bátor 1°C | 12°C Még több cikk.

VV Anikó miatt szakított LL Juniorral a barátnője

Szakított barátnője L. L. Juniorral, amiért az énekes állítólag flörtölt VV Anikóval.
Amikor bekerült a villába, Anikó azt mondta: várja őt egy helyes fiú, akivel ugyan még friss a kapcsolat, de attól még együtt vannak. Azóta kiderült, hogy már szakítottak... Anikó a villában híres és nem híres férfiakkal sorra flörtölt, de azon kívül, hogy problémát okozott a kapcsolatukban, célt nem ért. Béci ekképp fogalmazta meg az őt ért támadást.

– Anikó be akart rángatni a vécébe, meg ilyenek – mesélte egy korábbi adásban Béci, akit Király L. Norbi, majd Olivér követett Anikó szívében. Olivér esetében különösen gond volt, hogy a férfi jegyben jár, s kedvese majdnem kidobta az Anikóval való flört miatt.

VV Anikó újabb és újabb férfiakat zár a szívébe.
VV Anikó újabb és újabb férfiakat zár a szívébe.

Aztán a villában Kasza Tibivel vendégeskedő L. L. Juniornál próbálkozott Anikó egy kis flörttel, de hiába. Ám Junior kedvese állítólag ezen is kiakadt, s kiadta a sztár útját.

Olvasóink írták

 • 6. queenmargareth 2011. március 11. 21:43
  „ez is helyes, így kellett történnie.”
 • 5. sörpocak 2011. március 10. 22:29
  „2.
  Teljesen igazad van, de hozzátenném, hogy mi a fene szükség van az ilyen valóságshókra? Ha azok, akik ezt nézik és agytekervényeiket csökevényesítik, e-helyett inkább minden nap egy százast adnának azoknak, akik nem ilyen jólétben élnek, talán hasznosak is lehetnének a társadalomnak.Sajnos a fiatalok 99%-a nézi ezt a szemetet, és ők is ezt a trendit követik. Milyen országban fogunk élni 2-3 év múlva, ha azok, akik a valóságshoookon nevelkednek? fognak, vagy fognának dolgozni, minket eltartani?Milyen példaképek vannak előttük? Talán orbán, vagy gyurcsány? Vagy ez a alekosz, vagy éva? Szándékos a kisbetű, mert gondolkodnom kellett a neveken.Szinte annyit sem érnek, hogy megnevezzem őket.
  Vagy. Amíg a honatyák a 800ezres fizijük mellé még a 150-220ezres nyugdíjjukat is megkapják a többi pénz mellé? Milyen kormány ez? Bort isznak és vizet prédikálnak? És van pofájuk azt mondani, hogy bocs, de elnéztük?
  És még jön a következő vv?! Minek, kinek?”
 • 4. tarkan 2011. március 10. 16:17
  „Igazságkereső!!!!Szívemből szóltál!!Néha olyan érzésem van ebben a .... országban mintha szándékosan akarnák a föld színéről eltörölni ezt a nyomorult nemzetet ,ilyen nincs sehol a világon hogy az árak szabadon száguldoznak csillagászati magaslatok felé,mígnem a bérek körülbelül tíz éve nem igen követik ezt,mit képzelnek egyesek ott fent,meddig bírja ezt még a többség????Nehogy randa vége legyen!!!”
 • 3. allwin 2011. március 10. 14:08
  „2.: Két szomorú dolog van ebben:

  Az egyik, hogy igazad van, a másik meg, hogy sajnos igen, többeket érdekel Anikó <moderálva> mint hogy mennyien fagynak meg és halnak éhen.”
 • 2. igazságkereső 2011. március 10. 08:24
  „Meg kell kérdőjeleznem a megjelent cikkek gyakorlati értelmét!Akkor, amikor ma Magyarországon emberek halnak meg fűtetlen lakásaikban a hideg miatt,élelem hiánya miatt, akkor jön az újság ilyen "agyament"hírrel, mint ez a cikk is például. Illő tisztelettel érdeklődöm,hogy tudna-e a lap internetes oldala, de maga a Délmagyarország írott újság egy kicsit emberközeli,sajnos súlyos problémákkal foglalkozni,hogy maguk az illetékesek is (Önkormányzat,állami vezetés stb..) végre a megoldandó problémákra koncentráljanak napjainkban!Komolyan mondom, szörnyű, hogy a XXI.század második évtizedének kezdetén mintha mindenki meghülyült volna azok közül, akiknek tisztük lenne eldönteni úgy az elektronikus, mint az írott sajtóban a megírandó és megoldásra váró, komoly társadalmi problémák súlyának megfelelő megjelentetést!Komolyan hiszik, hogy ma érdekel is valakit LL. Junior barátnőjének VV.Anikó miatti problémája,akkor amikor ma emberek ezrei, tízezrei nem tudnak szolgáltatási számlákat kifizetni, éheznek, megfagynak saját házaikban, lakásaikban?!!!”
 • 1. tarkan 2011. március 10. 07:56
  „´Országos jelentőségű a hír,komolyan mondom....ezek nélkül nem élet az élet::)))”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ittas sofőr okozott súlyos balesetet az 52-es főúton

Egy vélhetően ittasan vezető férfi okozott súlyos baleset szerda este, az 52-es főút Csalánosi csárda előtti szakaszán.
Tovább olvasom