Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 24°C Még több cikk.

X-Faktor: Kocsis Tibi elárulta, mit szeretne karácsonyra

Kocsis Tibi mert nagyot álmodni, és a dobogóig meg sem állt. A lajosmizsei énekes az elmúlt hétvégén az X-Faktor három legjobbja közé énekelte be magát.
Most már biztos, Kocsis Tibort ezen a hétvégén is hallhatjuk énekelni az RTL Klub népszerű tehetségkutatójában, hiszen a nézők szerint ott a helye az X-Faktor három legjobbja között.

A szombati adás közben sokféle gondolat járt a lajosmizsei énekes fejében, amikor megtudta, hogy továbbjutott. - Először megkönnyebbültem, hogy nem kell párbajoznom, és nagyon örültem, hogy bekerültem a legjobb három közé. Másrészt viszont nagyon nehéz pillanat volt, amikor kiderült, hogy Tomi és Enikő között dől el, hogy ki jut tovább, hiszen mindkettejükkel jóban vagyok – mondta a delmagyar.hu-nak próbára menet Kocsis Tibi.

Kocsis Tibi mert nagyot álmodni, és a dobogóig meg sem állt.
Kocsis Tibi mert nagyot álmodni, és a dobogóig meg sem állt.

Az énekes mostanra bizony nagyon elfáradt, akárcsak a döntőbe jutott másik két versenyző. Pihenésre azonban most nem jut idő, hiszen nincs megállás, az X-Faktor gépezete dübörög tovább. A próbák már vasárnap délután elkezdődtek, hogy a hétvégére minden készen álljon. - Nagyon intenzív volt ez az esztendő számunkra. Már év elejétől készültünk a válogatókra, utána pedig jött a műsor. Szinte fel sem fogjuk még, mennyi minden történt velünk. Abban a pillanatban, amikor azt érezzük, hogy elfáradtunk, annak kell eszünkbe jutnia, hogy éppen most valósulnak meg az álmaink, amikre oly nagyon vágytunk. Ez kell, hogy erőt adjon nekünk - jegyezte meg Tibi, akiben csupán vasárnap reggel tudatosult, hogy tényleg ott van a legjobb három között. Ekkor már rengeteg sms és e-mail várt rá, ugyanis Katona Klári dalával, a Legyen ünneppel annyi nézőt megérintett, mint talán a hazai X-Faktor történetében még soha senki.

X-Faktor 2011: Kocsis Tibor - Legyen ünnep 9.élő show

- A nővérem, Lilla tudta csak, hogy ezt a dalt énekelem majd, és ő nagyon örült neki. A családommal azóta csak telefonon tudtam beszélni, de rájuk is nagy hatással volt. Ennyi sms-t és e-mailt egyik dal után sem kaptam, és nagyon sokan megírták nekem, miért érintette meg őket a dal – árulta el Tibi.

A lajosmizsei énekes mindig csupán egy lépéssel előbbre próbál gondolni. Most a cél számára az, hogy egyike legyen annak a két énekesnek, akik a vasárnapi döntőben énekelnek. Bár a közönség nagyon szereti, ha lírai, érzelmes balladákkal áll színpadra, igyekszik majd sokféle oldalát megmutatni a szombati adásban, ahol három egyéni dalt énekel majd mindhárom versenyző.

A lajosmizsei énekes az elmúlt hétvégén az X-Faktor három legjobbja közé énekelte be magát.
A lajosmizsei énekes az elmúlt hétvégén az X-Faktor három legjobbja közé énekelte be magát.

Tibi számára az advent most nem a karácsonyi ajándékok beszerzéséről szól, hanem tánc- és énekpróbákról. Lélekben azonban már készül az ünnepre, és egy dologra nagyon vágyik. Ez viszont nem egy szépen becsomagolt ajándék, hanem a legnagyobb kincs: a család. - Karácsonykor a legnagyobb öröm az lesz számomra, ha együtt lehetek azokkal, akiket szeretek. Ha találkoztunk is az utóbbi hónapokban, akkor biztosan úgy, hogy volt ott egy kamera is. A jövő évre pedig azt kívánnám magamnak, hogy legalább olyan jól sikerüljön, mint az idei - tette hozzá Tibi, aki függetlenül attól, hogy a képzeletbeli dobogó melyik fokára állhat fel a hétvégén, már bizonyította, benne bizony megvan az X-Faktor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kék hírek: lába kelt a bizsunak

Karóra, mobiltelefon, televízió, beltéri egység, bizsu ékszer és készpénz volt a tolvajok zsákmánya… Tovább olvasom