Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

X-Faktor őrület az óvodában - galériával

Lajosmizse - Lajosmizse apraja-nagyja X-Faktor lázban égett kedden, a város óvodájába ugyanis nem mindennapi vendégek érkeztek. Kocsis Tibor, Tarány Tamás, Gyurcsík Tibor és mentoruk, Malek Miklós látogatta meg az apróságokat.
Kedvencünk a csokis parány, befutó a Kocsis-Tarány! Szeretünk Tibó! Lajosmizse büszke rád! Ilyen transzparensekkel várták az általános iskolások Kicsis Tibort kedden a város óvodája előtt. Az X-Faktor versenyzője a rajongók legnagyobb örömére nem egyedül érkezett. Vele jött mentora, Malek Miklós és két versenytársa Tarány Tamás és Gyurcsík Tibor is. A gyerekek tollal és papírral a kezükben azonnal körül is vették kedvenceiket, hogy szerezzenek tőlük egy-egy autogramot.

- Tibónak szurkolok! Eddig minden dal nagyon tetszett, amit énekelt – mondta a nyolcadikos Kerekes Hajnalka. - Nekem Baricz Gergő a kedvencem, de drukkolok Kocsis Tibinek is, és nem hagynék ki egyetlen adást sem – tette hozzá osztálytársa Csorba Alexandra.

X-Faktor láz a lajosmizsei óvodában - GALÉRIA

Veszelszki Réka és Dobi Krisztina mind a három X-Faktoros és mentoruk aláírását is begyűjtötte. - Kocsis Tibinek drukkolok! Az a Queen dal tetszett eddig legjobban, amit az előző adásban énekelt. Örültem neki, hogy Malek Miki lett a mentora – tudtuk meg Rékától. – Nekem is Tibi a kedvencem. Mindig ott ülök a tévé előtt, és nézem az X-Faktort, utána pedig a suliban megbeszéljük a barátnőimmel, hogy kinek melyik dal tetszett a legjobban – árulta el Krisztina.

A fiúk több mint félóráig osztogatták az autogramokat, mielőtt bejutottak volna Tibor egykori óvodájába, ahol óvónője, Herczeg Katalin fogadta. – Tibi egy bűbájos, szőke, göndörhajú kisfiú volt, és mindig énekelt. Ha kiment a csoportszobából, akkor sem kellett sokáig keresnünk, elég volt, ha a hang után mentünk. Kitartó volt már akkor is, soha nem adott fel semmit, mindent, amibe belekezdett, be is fejezett. Imádott dobolni és táncolni is – emlékezett vissza a kicsi Tibire Kati néni.

X-Faktor láz a lajosmizsei óvodában - GALÉRIA

Az X-Faktorosok nem érkeztek üres kézzel Lajosmizsére. A csokival teli csomagokból természetesen nem hiányozhatott egy-két hangszer sem, amit rögtön ki is próbáltak az apróságok. A látogatás során kiderült az is, hogy Tibinek jelzőlámpa volt a jele. - Most, hogy újra itt vagyok, sok dolog beugrik, de most minden sokkal kisebbnek tűnik – mondta Tibi. - A medencére nagyon emlékszem, mert mindig szerettünk volna belemenni, de csak nagyon ritkán lehetett. A konyhásnénik pedig várták, hogy énekeljek nekik, és cserébe csokit kaptam tőlük - mesélte nevetve Tibi.
Miközben mentoráltjai az óvónők kérésére beszálltak az óriási sütőtök kidíszítésébe, Malek Miklós a fiúkról mesélt a delmagyar.hu-nak. - Könnyű velük együtt dolgozni, mert nagyon tehetségesek. Büszke vagyok rájuk, mert ilyen rövid idő alatt is rengeteget fejlődtek. Ezt csak az tudja megtenni, aki már készen van erre. Nekem az a dolgom, hogy előhozzam belőlük azt, ami már bennük van. Nagyon örülök neki, hogy őket kaptam, mert érett személyiségek, és kiemelkedő tehetségek. Bármikor, akár reggel hatkor is eléneklik a repertoárjukat gond nélkül. Ők azok, akik igazából színpadra születtek – emelte ki a mentor, majd ő is leült versenyzői mellé az aprócska székekre, és segített nekik a sütőtök kidíszítésében.

Olvasóink írták

  • 1. honecker601 2011. október 26. 19:15
    „Így kell a magyart minél fiatalabb korban elkezdeni butítani, rászoktatni a TV használatára, és a gondolkodásába, fejlődésébe beavatkozni! A média az egyik legnagyobb tömegpusztító fegyver a világon!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Éhező dalmatát mentettek az állatvédők - fotó

Ezúttal Szabadszállásról kérték a Menhely az állatokért alapítvány segítségét egy éhező dalmata… Tovább olvasom