Délmagyar logó

2017. 05. 27. szombat - Hella 14°C | 24°C Még több cikk.

Zuhogó esőben lógatták a rendőrök

A hajnalban még zuhogó esővel, és rendkívül erős széllel párosult időjárás ellenére mintegy 40 tűzoltó, rendőr, polgárőr fogott horgászbotot a Kékfény Horgászversenyen.
A tiszakécskei tűzoltók, rendőrök, polgárőrök mellett a helyi Vagyonvédelmi és Bűnmegelőzési Alapítvány, az Off-Road szakosztály tagjain kívül, részt vettek a helyi ifjúsági tűzoltók, a helyi mentőállomás dolgozói, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr Főkapitányság rendőrei, a kecskeméti, kerekegyházi és tiszaföldvári tűzoltók, mondta el Eszes Béla a Tiszakécske Városi Tűzoltóság parancsnoka. A versenyen - mely egyben csapatépítő tréning is - nem lehetett panasz a kapásokra, jónéhány ponty, kárász, és keszeg akadt horogra a Tiszakécske és Környéke Sport Horgász Egyesület kezelésében lévő Holt-Tisza partján.

mintegy 40 tűzoltó, rendőr, polgárőr fogott horgászbotot a Kékfény Horgászversenyen.
Mintegy 40 tűzoltó, rendőr, polgárőr fogott horgászbotot a Kékfény Horgászversenyen.

A verseny végén, a mérlegelést követően, Eszes Béla hirdette ki a győzteseket, és átadta a díjakat. Az összetett versenyben a következő eredmények születtek: az első helyezést Szőke Kálmán, a kecskeméti hivatásos tűzoltóság szolgálatvezetője érte el, míg második helyen Oravecz Pál, a Tiszaföldvári Köztestületi tűzoltóság parancsnoka végzett, és egyben a legnagyobb halért járó serleget is megkapta. A harmadik helyet pedig, Marte Lajos, a kecskeméti hivatásos tűzoltóság vonulós tűzoltója szerezte meg.

Különdíjazott kategóriában a legkisebb halat fogó versenyző Farkas Sándor tűzoltó alezredes, a Bács-kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese lett. A legtöbb halat fogó címért járó serleget, pedig Karádi Ferenc a tiszakécskei rendőrőrs állományának tagja vehette át.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nincs több titok: kiderült kivel jár VV Anikó

A hír mégis igaz: VV Anikó és Istenes Bence együtt! A fiatal pár megismerkedését a VV 4-nek… Tovább olvasom