Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

Zuschlag megkapta a telefonlehallgatás anyagait?

Kecskemét - Egy tanú szerint Zuschlag János részben szóban, részben írásban megkapta a telefonlehallgatásairól készített anyagokat.
Zuschlag János értesített arról, hogy telefonbeszélgetéseit lehallgatják, sőt megkapta a lehallgatott beszélgetések írott anyagát is - közölte a Zuschlag-per keddi tárgyalási napján kihallgatott tanú a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon.

Fodor Endre tanácsvezető bíró kérdésére a tanú elmondta: Szentendrén történt, hogy Zuschlag János egy lakóparkban közölte vele: telefonját lehallgatják, ezért arra kérte, ha beszélnek, akkor vegye figyelembe ezt a tényt.

"Nem mondta, hogy kitől származik az információ, de azt közölte, hogy attól a csoporttól kapta az információt a lehallgatásról, akik szervezik ezt a tevékenységet" - mondta a tanú.

A tanú emlékezete szerint, Zuschlag János arról is beszélt neki, hogy részben szóban kapott információkat a lehallgatott telefonbeszélgetések tartalmáról, illetve kapott leírt anyagot is; azt viszont a tanú nem tudta, hogy papíron, vagy elektronikus úton.

Olvasóink írták

 • 11. klj_54 2009. október 29. 22:56
  „http://nol.hu/belfold/kilistatzta_a_mutyizo_fideszeseket_az_mszp”
 • 10. klj_54 2009. október 29. 15:21
  „8. hozzászólás trainman 2009.10.27. 19:33
  1751 napja nem tudjuk, miért nem cáfolta érdemben Orbán Viktor az ÉS dokumentumait, s hogy használta-e politikai hatalmát családi vállalkozásai gyarapítására?

  Nem mellesleg, egy soha nem dolgozott kezdő jogásznak miből futja a milliós (milliárdos) szőlőre, budai házra, stb.

  Erre is lehet felelni, nem csak a szocikat kell csepülni!”
 • 9. maradando 2009. október 28. 13:20
  „Nem Zuschlag a lengyengéb láncszem ! De kell a telefonos információ,hogy a lácszemek ne szakadjanak tovább.”
 • 8. spiler 2009. október 28. 08:15
  „az NBH kiszivárogtatóját is a biróság elé,mert ha ez igaz akkor nagy gondok vannak”
 • 7. trainman 2009. október 27. 19:33
  „Hőn szeretett Fletónk és Lendvai pajtásnő nemsokára nem csak tanúként állnak majd a bíróság előtt, ha a dolgok így alakulnak!
  Nem fogom őket sajnálni!
  Mondjuk az MSZP-ések szeretik a csomagokat, eddig ők adtak nekünk, most lehet, ők kapnak majd a börtönben!”
 • 6. achilleus 2009. október 27. 17:18
  „5. hozzászólás Logaritmus 2009.10.27. 16:56
  Ezt biztos ide akartad beírni? Mindenesetre érdekes válasz.”
 • 5. Logaritmus 2009. október 27. 16:56
  „Achilleus, az új ifjúsági szervezetet, a Societast nem ismerem nagyon csak a hírekből, de általában normális dolgokat mondanak, normális arcokat futtatnak és ezután a FIB-es ordenáré botrány után szerintem a legtisztább politikai szervezet lehet. Kényesen kell ügyelniük a tisztességre.”
 • 4. achilleus 2009. október 27. 14:34
  „Így azért pikánsabb és "életszerűbb":
  A tanú szerint a politikus még arról is beszélt, hogy rendszeresen kezébe kapta lehallgatások anyagát - írott vagy elektronikus formában -, sőt nevetve említette, hogy ezekből az operatív tiszt bizonyos terhelő mondatokat ki is húzott.
  A tanú arról is beszélt, hogy tudomása szerint Zuschlag Gyurcsány Ferenccel és Lendvai Ildikóval is egyeztetett az eljárás során, a rendőröket illetően pedig azt állította, hogy minden lépésükről előre tudott.
  A tanú elmondta, hogy Zuschlag a nevén lévő gödöllői építési telket 30 millió forintért vette meg valakitől, akinek aztán fél év múlva már 46 millióért számlázták vissza ugyanazt az ingatlant. A tanú szerint e tranzakcióra azért lehetett szükség, hogy így próbáljanak magyarázatot adni Zuschlag kiemelkedő vagyoni helyzetére - hiszen a kérdéses időszakban már vagyonosodási vizsgálat is folyt vele szemben.”
 • 3. achilleus 2009. október 27. 14:31
  „Hogy-hogy kimaradt az a rész, miszerint Zuschlag Gyurcsánnyal és Lendvaival is egyeztetett????”
 • 2. tintasbarns 2009. október 27. 14:26
  „Zuschlag ügy már már ponyva régennyel felkér és még most sincs itélet. Enyje benje igazságszolgáltatás meddig ülünk a seggünkön , addig amig kivirágzik a fing.”
 • 1. IVY 2009. október 27. 13:40
  „Tényleeeg!
  Zusi hogyan él házaséletet?
  Szerintem (jó pénzért) még ezt is összehozhatja az előzetesben.:)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kormánygaranciáért és hárommilliárdért imádkoznak

Hitelért kopogtat az energetikában érdekelt kiskunfélegyházi Ganz-Röck, a hétfői egyeztetés után folytatás szerdán. Tovább olvasom