Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

A kert nem kutya WC

Kecskeméten, a Széchenyiváros egyik forgalmas utcájában, a Március 15-ön egy betontömbre írt rövid üzenet figyelmezteti a kutyatulajdonosokat, hogy a ház előtti kert nem kutyasétáltató – írja olvasó-tudósítónk, meli87.
Szó szerint idézve: „Ez nem kutya WC!" Igazat kell, hogy adjak az aforizma megfogalmazójának: a csomagot potyogtató négylábúaktól hemzseg a környék, viszont alig akad olyan felelősségteljes gazdi, aki fel is takarítja a piszkot kedvence után. Így az üzenet ellenére is, mindenki jobban teszi, ha a lába elé néz, nehogy bűzös meglepetésben legyen része – írja olvasó tudósítónk, meli87.

A kert nem kutya WC
A kert nem kutya WC

Legyen a tudósítónk!

Íme az Önök történetei

Ha szeretné elolvasni, hogy milyen témában küldtek eddig olvasó-tudósítóink írásokat nekünk, akkor kattintson ide!

Írjon cikket, küldjön be képet, videót a hétköznapokról, különlegességekről, időjárás okozta természeti változásokról, érdekes eseményekről, szokatlan dolgokról. Legyen olvasóból tudósító!

Hogyan küldhetem el a tudósítást?

 • fel kell töltenie a delmagyar.hu Tudósítói oldalára (www.delmagyar.hu/bekuld) és a címkék között szerepeltetnie kell a kecskemét szót, vagy
 • kecskemet@delmagyar.hu e-mail címen keresztül el kell juttatnia nekünk, melynek tárgyában fel kell tüntetnie: „Olvasóból tudósító"
  A Tudósítók által küldött munkákat hírportálunkon megjelenítjük.
 • Olvasóink írták

  • 1. anuvuk 2011. október 10. 18:57
   „Hasonló gond volt előttünk is egy zsebkendő méretű füves területen. A kutyagumit egy egyszerű módszerrel ellehet kerülni. A madár etetéshez használt fekete dió savas héját kell a fűre kiszórni, a kutyák ki nem állják a szagát, messze elkerülik!”

  hirdetés

  Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

  hirdetés

  hirdetés

  A címoldal témái

  Önnek ajánljuk

  A villanyoszlophoz láncolt kerékpárt is elviszik

  Olvasónk húgának a bicajáról hol a lámpákat, hol a dinamót lopták el, hol pedig magát a… Tovább olvasom