Délmagyar logó

2017. 07. 20. csütörtök - Illés 21°C | 34°C Még több cikk.

Egy biciklist is elnyelne a járdán tátongó lyuk

Több mint egy hónapja szakadt be a járda a Kőhíd utca végén. A tátongó lyuk akkorára nőtt, hogy egy kerékpárost is elnyelne - írja olvasó-tudósítónk, pistibácsi.
"A Kőhíd utca végén található járda beszakadt. Körülbelül már egy hónapja hízik a nyílás, egyre nagyobb és nagyobb. Most már eljutottak odáig, hogy bekerítik, nehogy valaki beleessen, de már lassan akkora a lyuk, hogy egy kerékpárost simán elnyelne... " - írja ovasónk, pistibácsi.

Egy biciklist is elnyelne a járdán tátongó lyuk.
Egy biciklist is elnyelne a járdán tátongó lyuk.

Olvasóink írták

 • 2. zördög 2011. november 01. 10:13
  „Zombor: komoly fejlődés előtt áll Kecskemét
  2011.10.28. 06:37

  Zombor Gábor szerint Kecskemét a hazai városok között kivételes helyzetben van, hiszen gazdasági szempontból sok pozitív dolog történt 2011-ben.
  Úgy tűnik, Kecskeméten minden a németek-az autógyár körül forog.A városban minden más sokadrangú.A munkahalyemnél másfél éve nem képesek egy hasonló méretű kátyút eltüntetni.A Mezei utca kerékpárral lassan járhatatlan, pedig ez is a mercigyár felé visz....
  A Kada Elek utcán a jelzőlámpa után hónapok óta be van szakadva az úttest, de erre sem lakik fontos ember...
  Ha esik az eső és ezek a gödrök tele vannak vízzel senki ne csodálkozzon, hogy a kerékpárosok az út közepén közlekednek.Jómagam is teszek a dudáló autósokra.
  Fejlődik a város: egy szabványon kívüli versenyuszodával....”
 • 1. hurkagyurka 2011. szeptember 26. 15:44
  „Júniusban jeleztem a város felé ezt a lyukat. Akkor azt mondták, továbbították a javítók felé. Lassan 4 hónap telik el és semmi....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hatalmas dugóval indult az autómentes nap - olvasói fotó

Hatalmas dugóval indult a csütörtöki autómentes nap Kecskeméten. A belvárosi körutakon csak lépésben lehetett haladni. Tovább olvasom