Délmagyar logó

2017. 03. 24. péntek - Gábor, Karina 10°C | 21°C Még több cikk.

Hogyan parkoljunk limuzinnal? - fotó

Újabb olvasói tudósítás érkezett szerkesztőségünkbe, melynek beküldője egy rendkívüli méretű limuzin kecskeméti parkolását örökítette meg.
Kecskemét központjában a körúton már egy jó ideje áll egy limuzin, ami nem gyakori látvány Kecskeméten – írja Zsolt nevű olvasónk. - Volt már rajta mikulás csomag is, de a tulaj elég kitartó, és köszöni szépen, marad, ahol leparkolt. Azt hogy szabályosan teszi-e, döntse el mindenki maga. A limuzinok parkolására mindenesetre nincs külön KRESZ szabály – írja olvasónk.

A Kecskemét központjában parkoló limuzin.
A Kecskemét központjában parkoló limuzin.

Hogyan küldhetem el a tudósítást?

 • fel kell töltenie a delmagyar.hu Tudósítói oldalára (www.delmagyar.hu/bekuld) és a címkék között szerepeltetnie kell a kecskemét szót, vagy
 • kecskemet@delmagyar.hu e-mail címen keresztül el kell juttatnia nekünk, melynek tárgyában fel kell tüntetnie: „Olvasóból tudósító"
  A Tudósítók által küldött munkákat hírportálunkon megjelenítjük.

  Legyen a tudósítónk!

  Írjon cikket, küldjön be képet, videót a hétköznapokról, különlegességekről, időjárás okozta természeti változásokról, érdekes eseményekről, szokatlan dolgokról. Legyen olvasóból tudósító!

  Íme az Önök történetei

  Ha szeretné elolvasni, hogy milyen témában küldtek eddig olvasó-tudósítóink írásokat nekünk, akkor kattintson ide!
 • Olvasóink írták

  • 10. tibibácsi 2011. november 10. 22:10
   „Mi ebben a rendkívüli méretű???
   Teljesen átlagos méretű amerikai limó...”
  • 9. balugeep 2011. november 10. 20:01
   „Biztos tök jó lehet egy ilyenben furikázni, én sajnos még soha nem ültem limuzinban, de lehet egyszer...”
  • 8. bsab79 2011. november 10. 17:34
   „Szia Garfield!
   Ahogy mondod,normális világban tényleg így kellene hogy működjön. :) De ez normális világ?? És abban is egyetértünk hogy az "azt csinálok amit akarok elv" már tényleg nem kellene hogy működjön. Sajna én azt gondolom,hogy ennek a fotónak nem volt más apropója,mint valakit úgymond befeketíteni. (mert azért valljuk be ez manapság megint divat lett,néha bizony ok nélkül). Ez a fotó nem csak itt készülhetett volna hanem máshol is,pl egy szupermarket parkolójában. És lehet hogy akkor is bűnösnek ítélték volna néhányan. Igaz ami igaz,nem volt körültekintő a tulajdonos amikor a telephelyet megválasztotta,ebben is egyetértünk. Viszont én az "élni,és élni hagyni elvet " vallom. Ő az én szememben nem bűnös,és nem is vétett. Ha arra gondolok,hogy esetleg legközelebb a szemetemet a kuka mellé rakom mert picit nagyobb az átlagnál,vagy mert teli volt és azt valaki lefotózza,hogy én mekkora "vétkes vagyok". Hát nem tudom... Vagy ez nem egy kategória?? :)”
  • 7. tom_peris 2011. november 10. 17:16
   „Az ilyen esetekre vannak a kijelölt buszparkolók... egy ugyan ilyen hosszú ikarusszal valahogy senki sem akar a városközpont kis utcáiban leparkolni...”
  • 6. Garfield 2011. november 10. 14:59
   „2. bsab79 2011.11.10. 13:23

   Normális világban ennek úgy kéne működnie, hogy a limuzos felméri nemcsak az ilyen vállalkozás gazdasági szempontjait, hanem a gyakorlati problémákat is, elsősorban az autó méretét. Ez ugyanis azt jelenti, hogy a normál mérettől eltérő autóval nem lehet normál méretűekre szabott útpályán közlekedni, parkolni, és így tovább. Azaz ezeket nem fogja tudni megoldani szabályosan.

   Teljesen igazad van, hogy ha parkolóban állna 5 helyet elfoglalva, akkor az lenne a baj. Igen. Akkor fizesse ki az 5 parkolóhelyet mondjuk. Az ilyen kényelmetlenségeket vállalta, amikor ilyen autót vásárolt, és az autó mérete nem ad felmentést a KRESZ alól. A kommunista rendszer után bő 20 évvel szakadjunk már el végre a rendszerrel szembeni partizánkodó mentalitástól, de a vadkapitalista "azt csinálok, amit akarok, mindenkinek kuss!" hozzáállás is mehet vele.”
  • 5. PTG-s 2011. november 10. 14:38
   „Az ott járműforgalom elől elzárt terület. De ő nem közlekedik rajta, amit a KRESZ tilt, csak parkol! Akkor meg mit kötözködnek vele? Talált egy olyan helyet, ahol nem akadályoz senkit, kifejezetten pozitív hozzáállás.”
  • 4. newdog 2011. november 10. 14:10
   „2.! Valami hasonló fogalmazódott meg bennem is. De igazából a Délmagyart sem értem, miért tette ezt közzé. Számomra az a jó cikk, mely olyan információt ad át nekem mint olvasónak, mely hasznos a számomra, esetleg több leszek azzal tudással, melyhez jutottam általa. Nos... ez kb. semmi.

   De azt az "olvasó-cikkírót" is irigylem a problémáiért, aki ilyet egyáltalán észrevesz, akit felháborít, ill. aki közzé is téteti :)”
  • 3. deszkás 2011. november 10. 13:29
   „Miért lenne? Ez pontosan olyan mint anno a hőszi üvegkár megjelenése a biztositóknál.”
  • 2. bsab79 2011. november 10. 13:23
   „Most őszintén!? Kit zavar ez? Tipikus irigy magyar embernek tartom a feljelentőt. Ha meg beáll a parkolóba 5 autó helyét foglalja el. Akkor meg azért küldd képet a tisztelt olvasó. Könyörgöm legyünk már kicsit toleránsabbak. Vannak ennél komolyabb problémák is most kishazánkban. A limuzin tulajdonosának inkább kivánjunk sok sikert a vállalkozásához. Hátha megél belőle..... Én ezt kívánom.”
  • 1. Queenmargareth 2011. november 10. 08:13
   „Lehet, hogy meghalt valaki benne........”
  Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

  hirdetés

  hirdetés

  hirdetés

  A címoldal témái

  Önnek ajánljuk

  Tavasz a kora télben - fotó

  Inkább áprilisi, mint november közepének megfelelő enyhe idő volt ma Kecskeméten, amit egy olvasónk… Tovább olvasom