Délmagyar logó

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 22°C | 35°C Még több cikk.

Kátyú tátong a buszmegállóban

Kecskemét – Hónapok óta tátong egy hatalmas kátyú az Irinyi utcai 14-es buszmegállóban, írja egyik olvasónk, aki két fotót is küldött nekünk, az egyiket szeptemberben, a másikat pár nappal ezelőtt készítette.
"Hónapok óta tátong egy hatalmas kátyú az Irinyi utca egyik buszmegállója előtt a járdán. Az egyre nagyobbá váló gödröt pár hónappal ezelőtt körbekerítették, majd pár napja egy táblát helyeztek ki, hogy figyelmeztessék a járókelőket" - írja olvasó-tudósítónk, tündérbogár, aki nap mint nap a 14-es buszmegállójában várakozik. "Sajnos, úgy látom, a gödröt csak az utcán elhajított szemét és a lehullott falevelek temetik be lassacskán, az illetékesek nem foglalkoznak vele."

A két kép között több hónap a különbség.
A két kép között több hónap a különbség.

"A járda közepén tátongó hatalmas lyuk, nemcsak azoknak okoz problémát, akik a buszra szeretnének felszállni, hanem azoknak is, akik nem figyelnek megfelelően: a szintkülönbség miatt könnyen megbotlik benne a gyanútlan járókelő." - figyelmeztet olvasónk.

Hogyan küldhetem el a tudósítást?

 • fel kell töltenie a delmagyar.hu Tudósítói oldalára (www.delmagyar.hu/bekuld) és a címkék között szerepeltetnie kell a kecskemét szót, vagy
 • kecskemet@delmagyar.hu e-mail címen keresztül el kell juttatnia nekünk, melynek tárgyában fel kell tüntetnie: „Olvasóból tudósító"
  A Tudósítók által küldött munkákat hírportálunkon megjelenítjük.

  Legyen a tudósítónk!

  Írjon cikket, küldjön be képet, videót a hétköznapokról, különlegességekről, időjárás okozta természeti változásokról, érdekes eseményekről, szokatlan dolgokról. Legyen olvasóból tudósító!

  Íme az Önök történetei

  Ha szeretné elolvasni, hogy milyen témában küldtek eddig olvasó-tudósítóink írásokat nekünk, akkor kattintson ide!
 • Olvasóink írták

  • 1. Majkii 2011. november 23. 18:18
   „Ezt már én is figyelem egy ideje, hogy semmi változás nem történt.”

  hirdetés

  Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

  hirdetés

  hirdetés

  A címoldal témái

  Önnek ajánljuk

  Készül a főtér ünnepi díszkivilágítása - fotó

  Egy szemfüles olvasónk küldött fotót a főtéri díszkivilágítás szereléséről szerkesztőségünkbe. Közeledik karácsony. Tovább olvasom