Délmagyar logó

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 6°C | 12°C Még több cikk.

Kidobott budival játszanak a gyerekek - fotó

Kecskemét - Napok óta árválkodik egy nem oda illő fehér tárgy Kecskeméten a Széchenyi városban egy parkos részen. Az emberek megnézik, a gyerekek arrébb viszik.
Néha helyet változtat, megfordul, de lényegében nem kerül oda ahova való lenne – írja a delmagyar.hu olvasó-tudósítója, frankie63. Érdekes kérdés ki hagyhatta el, mert a város képébe nagyon nem illik bele. Igen egy WC csészéről van szó. Azt, hogy ki miért gondolta, hogy ilyen módon majd megoldódik a slozis problémája az nagyot tévedett ugyanis még mindig ott van. Valaki szó szerint vette, hogy hív a természet. Ilyenkor gondolkodik el az ember, akkor most milyen emberek lakják a környéket.

Kidobott WC csésze a kecskeméti lakótelepen. Olvasói fotó.
Kidobott WC csésze a kecskeméti lakótelepen. Olvasói fotó.

Na most akkor jön az egyszeri hétköznapi ember, aki meglátja mit árválkodik itt ez. Tüntessük már el innen. Hosszas fejvakarás után rájön, hogy igen, de hova. Szelektív kukáknál nincs olyan hogy porcelán. A lakóházak előtti konténerek már csak viccből vannak kitéve mert akkorák, hogy szinte semmi nem fér bele. Na most ha az ember pedig a kuka mellé teszi, akkor a szemetesek reggeli hangulatára bízzák a döntést, megy e a kocsiba vagy marad ott. Na most akkor hova is kéne ezt juttatni? Kocsikázzon vele pár órát az aki segíteni akar? Várom erre a válaszokat... Megjegyzem a lakóház előtti kuka mellé tettem hátha csoda történik... A fehér tárgy jövője már nem a mi kezünkben van... – írja olvasónk.

Olvasóink írták

 • 1. klj-54 2011. december 30. 08:59
  „1982-ben az 5-ös troli végállomását felújították, a vizes blokkot átalakították és tettek be szóda / hideg víz automatát.
  Egy trolis kolléga megkérdezte Katikát a forgalmistát, ugyan hova menjen kisdolgát végezni, ha nincs wc.
  Katika próbálta a feszültséget oldani, kiment a kollégával és rámutatott a fűbe tett wc csészére, hogy Gézám, abba.
  Legnagyobb megdöbbenésünkre a kolléga szó szerint vette!
  Még jó, hogy ez délelőtt én nem a délutáni csúcsban történt:)
  Akkoriban ahhoz, hogy valaki buszautóra kerüljön a Tisza Jolánnál elég komoly pszichológiai állapotfelmérésen kellett átesnie mindenkinek évente.
  IQ nuku embert nem vettek fel.
  És csodálkoztak a trolisok, hogy lenézik őket:(”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Éheznek a madarak, etessük őket!

Egy kedves állatbarát olvasó-tudósítónknak sikerült lefényképeznie az ablakában táplálkozó madarakat. Küldjön Ön is fotót szerkesztőségünkbe. Tovább olvasom