Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Vandál pusztítás a buszmegállóban - fotók

Vandál személyek szinte teljesen szétverték a Vízmű utcai helyi járatos buszmegállót, amit épp a közelmúltban újítottak fel - írja a delmagyar.hu olvasó-tudósítója.
Szörnyű látvány fogadta a Kunság volán utazóközönségét a Vízmű utcai buszmegállóban – írja fotókkal illusztrált beszámolójában olvasó-tudósítónk, Sánta Csaba. Az SOS falu mellett található nemrégiben felújított megállót vandál támadás érte. A várakozó hely üveg falainak nagy többségét kiverték. Az ott maradt üvegtörmelék a kerékpárosok közlekedését is megnehezíti, mert a számukra kijelölt utat apró szilánkok borítják. Nem az első ilyen rongálás ez ebben a megállóban. Egy éve történt már hasonló, csak akkor nem egyszerre verték ki az üvegeket, hanem havi rendszerességgel egyet-egyet. A téli szeles, hófúvásos időben a megálló nem tudta ellátni a funkcióját, mert a szélfogó felület igencsak foghíjas volt.

Szétvertek egy kecskeméti buszmegállót - Olvasói fotók

Érdekes, hogy az ülőhelyek mögött található falat meghagyták. Ez a vandalizmus vajon mi célt szolgált, kinek lehetett útban az üvegfelület? Valószínű ezekre a kérdésekre nem kapunk választ, kénytelenek vagyunk együtt élni a helyzettel és remélni, hogy ha az üveget pótolják nemesik újra ilyen értelmetlen támadás áldozatául - írja olvasó tudósítónk. Sánta Csabának köszönjük a tudósítást!

Legyen a tudósítónk!

Íme az Önök történetei

Ha szeretné elolvasni, hogy milyen témában küldtek eddig olvasó-tudósítóink írásokat nekünk, akkor kattintson ide!

Írjon cikket, küldjön be képet, videót a hétköznapokról, különlegességekről, időjárás okozta természeti változásokról, érdekes eseményekről, szokatlan dolgokról. Legyen olvasóból tudósító!

Hogyan küldhetem el a tudósítást?

 • fel kell töltenie a delmagyar.hu Tudósítói oldalára (www.delmagyar.hu/bekuld) és a címkék között szerepeltetnie kell a kecskemét szót, vagy
 • kecskemet@delmagyar.hu e-mail címen keresztül el kell juttatnia nekünk, melynek tárgyában fel kell tüntetnie: „Olvasóból tudósító"
  A Tudósítók által küldött munkákat hírportálunkon megjelenítjük.
 • Olvasóink írták

  • 1. Tornia 2011. november 04. 08:54
   „Egyetlen egyszerű kérdésem lenne: hol van a rendőrség ilyenkor?”

  hirdetés

  Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

  hirdetés

  hirdetés

  A címoldal témái

  Önnek ajánljuk

  Már a kecskeméti utcákon az új B-Mercedes

  Elsőként a delmagyar.hu olvasójának sikerült lencsevégre kapnia egy közúti forgalomban tesztelt, új B osztályú Mercedest, amelyet a kecskeméti gyárban készítettek.
  Tovább olvasom