Kék hírek

2009.12.18. 16:42

Kutyái ették meg a férfi holttestét

Gazdájuk holttestéből evett hetekig két kutya. A mopszok kénytelenek voltak az öngyilkos férfiból falatozni, ugyanis senki sem etette meg őket két hétig. Az ebek most új gazdira várnak.

Delmagyar.hu

Bárki örökbe fogadhatja azt a két mopszot, amelyek egy nebraskai férfi kutyái voltak. Az ebek jó egészségi állapotnak örvendenek, barátságosak és nyugodtak. A menhely dolgozói szerint azonban hosszú időbe telhet, hogy új gazdára találjanak – az előzőt ugyanis megették.

Mentségükre szóljon, hogy a mopszok – nevük egyébként Harry és Sally – nem tehettek másként, ha túl akarták élni a heteket, amíg tulajdonosuk, egy ötvenegy éves férfi holttestét megtalálták. Az öngyilkos ebtulajdonos fejbe lőtte magát, de ebeiről nem gondoskodott előtte, írja a Borsonline a Weekly Vice nyomán.

Két hét elteltével azonban a szomszéd felfigyelt arra, hogy a hóban nem látja a férfi nyomait, így riasztotta a rendőröket, akik pedig az állatvédőket értesítették. Utóbbiak szóvivője elmondta, Harryt és Sallyt nem fogják elválasztani egymástól, új gazdájuknak pedig el fogják mondani, miért kerültek menhelyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!