Noémi különös kalandja Justin Bieberrel

A hódmezővásárhelyi Székely Noémi egy castingon csöppent bele a modellszakmába. Azóta körbeutazta a fél világot: Kínában, Koreában és Isztambulban is megfordult. <br>

Barta Anett

- 3 évvel ezelőtt jelentkeztem az ügynökségem hirdetésére. Elvégeztem egy tanfolyamot, ahol megtanítottak járni, pózolni a kamerák előtt és a kifutón. Először csak idehaza kaptam munkákat, divatbemutatókra, fotózásokra kellett járnom, majd külföldre is kiközvetítettek - meséli Székely Noémi a kezdetekről.

A hódmezővásárhelyi Székely Noémi egy castingon csöppent bele a modellszakmába.

A hódmezővásárhelyi Székely Noémi egy castingon csöppent bele a modellszakmába.
A szépséges lány 92’-ben született Csongrádon, középiskolába azonban Vásárhelyen, az Eötvös József Szakközépiskolába járt. Sosem gondolt arra, hogy egyszer modellként fogja keresni a kenyerét, de családja és barátai biztatására csak beadta a derekát.

A fiatal lány hamar kitanulta a szakma rejtelmeit. Azt szereti leginkább a munkájában, amikor a saját arca köszön vissza egy óriásplakátról, vagy magazinból - ez büszkeséggel tölti el. Noémi szinte bármilyen munkát elvállal, kivéve az aktot, azt a szerződése is tiltja. A modellkedéssel nem csak szakmai tapasztalatra, hanem barátokra is szert tett. Megesik, hogy együtt járnak el szórakozni, egyszer például Sanghajban, egy buliban találkoztak Justin Bieberrel, aki külön kérte testőreitől, hogy hívják oda Noémit és a barátait hozzá.

A munkának azonban nem csak előnye, hanem árnyoldala is van, megesik, hogy gyakran sokáig távol kell lennie a családjától, legutóbb majd fél éve látta őket utoljára. - Most is nagyon vágyom haza, mindig hatalmas élmény, ha újra láthatom a szüleimet - vallja Noémi, aki Kínában élt öt hónapig most pedig Koreában lakik egy hónapja, majd csak áprilisban jön haza, Magyarországra.

Noémi sok helyen járt már, mégis Kína varázsolta el a legjobban, olyannyira, hogy a nyelvet is elkezdte tanulni. A folytonos utazás miatt nincs barátja, úgy érzi nem tudná összeegyeztetni a munkájával, ami sok költözködéssel jár. Ameddig bírja, és akad rá lehetősége, addig szeretné folytatni a modellkedést, de később szívesen visszaülne az iskolapadba is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!