Helyi sport

2014.10.15. 21:03

Gyorskorcsolya: Jászapáti bajnok lett

A hétvégén rendezték a rövidpályás gyorskorcsolyázók felnőtt országos bajnokságát a budapesti jégcsarnokban, ahol a Szegedi Korcsolyázó Egyesület versenyzői közül kiemelkedett Jászapáti Petra, aki megnyerte az összetett versenyt.

Munkatársunktól

1000, 1500 és 3000 méteren is elsőként ért célba, 500 méteren pedig ezüstérmet akasztottak a nyakába, így lett meg az összetett elsőség is.

Utoljára szegedi gyorskorcsolyázó 2001-ben szerzett felnőtt magyar bajnoki címet, ekkor [namelink name="Lajtos Szandra"] volt a legjobb, aki ezúttal hatodik lett. A szegedi olimpikon most is esélyesnek számított, de az első táv döntőjében a harmadik helyről bukott, és sérülés miatt nem tudta folytatni a versenyt.

A férfiak mezőnyében [namelink name="Farkas Tamás"] érte el a legjobb szegedi eredményt, összetettben 9. helyen végzett. A junior versenyzők egymás után következtek a rangsorban, hiszen [namelink name="Somodi Máté"] 13., [namelink name="Szemmári László"] 14., [namelink name="Révész Gergő"] pedig 15. lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában