Ország-világ

2014.11.06. 07:02

Fellebbez az elküldött HÖK-ös

Szerinte semmiféle elhallgatás nem történt, ezért fellebbez a határozat ellen, és akár munkaügyi bíróság elé is kész vinni az ügyet.

Fellebbez az a hallgató, akit kitiltottak az Eötvös Loránd Tudományegyetem jogi karáról, miután az intézmény kari fegyelmi bizottsága lefolytatta a fegyelmi eljárást a tavalyi gólyatáborban történt erőszakos cselekmények miatt - olvasható a Magyar Nemzet csütörtöki számában.

[namelink name="Bubla Áron"] a lapnak úgy nyilatkozott, hogy szerinte semmiféle elhallgatás nem történt, ezért fellebbez a határozat ellen, és akár munkaügyi bíróság elé is kész vinni az ügyet. Azt mondta, számára az lenne elfogadható, ha az egyetem visszavonná a kizárásáról szóló határozatot.

"Nagyon elfogult ítélet született, amelyben engem és néhány kollégámat próbálnak meg kikiáltani főkolomposnak, pedig a leghatározottabban állítom, szó sem volt az ügy eltussolásáról" - fogalmazott a hallgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában