Csongrád és környéke

2013.06.02. 23:09

Barkácsbolt után inkubátorházat nyitnak

Csongrád - Egy éve nyitott építési és barkácsáruházat a Bodrogi Bau Kft. Csongrádon, a Fő utcán, egy régi épületben.

Králik Emese

Most az emeletet inkubátorházzá alakította. – Remélem, a csongrádiak számára ugyanolyan öröm a volt bútorgyári épület megújulása, mint számunkra – mondta a szombati avatáson [namelink name="Bodrogi Ferenc"], a Bodrogi Bau Kft. ügyvezető igazgatója.

Az áruház születésnapját és az irodaház átadását ünnepelték Csongrádon. Fotó: Králik Emese

Az áruház születésnapját és az irodaház átadását ünnepelték Csongrádon.
Fotó: Králik Emese

Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

Az egy évtizede üres épület teljes körű korszerűsítésével egy több mint 2000 négyzetméteres, 3 szintes modern irodakomplexum jött létre, ahol induló cégek különböző méretű irodákat, üzemcsarnokot bérelhetnek. Az épület kívül és belül megújult, nagy gondot fordítottak a hő- és hangszigetelésre. A város alpolgármestere, [namelink name="Gyovai Gáspár"] az inkubátorház létrehozását fordulópontnak nevezte a település életében. – Megvalósításában mindenki összefogott, bízom abban, hogy az ingatlan minél hamarabb betölti a funkcióját – fogalmazott. Az épületet a szegedi dóm plébánosa, Kondé Lajos áldotta meg.

A cég a munkára közel 105 millió forint uniós támogatást nyert el a DARFÜ által kiírt pályázaton. Az inkubátorház minimum 11, három évnél fiatalabb vállalkozás számára biztosít majd helyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!