Ország-világ

2012.06.19. 12:04

Bombariadó a metróban: lezárták a Deák téri állomást

Megnyitották a Deák téri metróállomást, amelyet bombariadó miatt zártak le kedd reggel.

Megnyitották a Deák téri metróállomást, amelyet bombariadó miatt zártak le kedd reggel - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere az MTI-vel. A rendőrség nem talált robbanószerkezetet az állomáson.

Erős János fődiszpécser elmondta: a lezárás ideje alatt a 2-es és a 3-as metró vonalán a szerelvények a Deák téri állomáson nem álltak meg, csak áthaladnak rajta, a földalatti vonalán nem volt korlátozás.

A 2-es metró esetében az Astoria és a Kossuth Lajos tér, a 3-as metró esetében a Kálvin tér és az Arany János utca között egy ideig állomáspótló buszok közlekedtek. A földalatti Deák téri állomását nem zárták le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese azt közölte, a mentőkhöz érkezett bejelentés arról, hogy a Deák téri metróállomáson bombát helyeztek el. A rendőrség nem talált robbanószerkezetet.

Korábban:

Bombariadó miatt lezárták a Deák téri metróállomást kedd reggel. A 2-es és a 3-as metró vonalán a szerelvények nem állnak meg az állomáson, csak áthaladnak rajta, a földalatti vonalán nincs korlátozás - közölte a BKV fődiszpécsere az MTI-vel.

Erős János elmondta: a 2-es metró esetében az Astoria és a Kossuth Lajos tér, a 3-as metró esetében a Kálvin tér és az Arany János utca között állomáspótló buszok közlekednek.

A fődiszpécser hozzátette, hogy a földalatti Deák téri állomását nem zárták le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában