Makó és környéke

2014.10.09. 22:12

Aszfaltos a Szegfű utca Makón

Makó - Köszönjük az önkormányzatnak, a polgármesternek és a Délmagyarnak is! – mondta a makói Szegfű utcában lakó Kurunczi Jánosné, amikor megmutatta, hogy leaszfaltozták az utcájukat.

Munkatársunktól

Megírtuk: az itteniek aláírásgyűjtést indítottak, amikor kiderült, a város útjainak több mint 90 százaléka új szilárd burkolatot kapott a szennyvízcsatornázás után, ők viszont kimaradtak ebből. Le is fotóztuk, mekkora kátyúk, repedések voltak a Szegfű utcai úttesten. Ez 1996-ban a lakók hozzájárulásával készült, a csatornázás idején a nehéz munkagépek törték össze.

Az aláírásgyűjtés azt követően indult, hogy Kuruncziné megkereste a körzet képviselőjét, [namelink name="Kiss Imrénét"], majd az 53 kézjeggyel a város első emberét, [namelink name="Buzás Pétert"] is. A városházán lapunknak akkor azt mondták, megpróbálnak megoldást keresni a problémára – sikerült találni. A bejárókhoz való csatlakozások elkészítése még hátravan, de a lakók nagyon örülnek.

Címkék#Makó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!