Sport

2012.01.13. 16:52

Jött és már ment is: távozik az Újpest FC belga ügyvezetője

Távozik posztjáról, s a francia AS Monacónál dolgozik tovább Filips Dhondt, az Újpest FC labdarúgócsapatának ügyvezető igazgatója.

Távozik posztjáról, s a francia AS Monacónál dolgozik tovább Filips Dhondt, a labdarúgó OTP Bank Ligában tizedik Újpest FC labdarúgócsapatának ügyvezető igazgatója.

A belga szakember nem töltött sok időt a fővárosi klubnál, mivel december 5-én nevezték ki Bartha Csaba utódjává.

"Nagyon köszönöm Roderick Duchatelet elnök úrnak, hogy novemberben felkért erre a megtisztelő feladatra, és azt is, hogy most lehetőséget adott a váltásra - nyilatkozta az Újpest honlapjának Dhondt. - Az AS Monaco felkérése néhány hete érkezett, és miután a családommal értékeltük az új helyzetet, úgy döntöttem, elvállalom, és pénteken meg is állapodtunk a francia klubbal."

Duchatelet szerint Dhondt rövid magyarországi tartózkodása ellenére nagyon sokat segített klubjának, s távozása elé nem gördített akadályt.

Csehi István, aki eddig társ-ügyvezetői munkakörben dolgozott a klubnál, a jövőben ellátja az ügyvezető igazgatói feladatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!