Ország-világ

2012.01.03. 17:16

Tabletta, fű, fehér por: több tíz kiló kábítószer a balesetben összetört kocsiban

Több tíz kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak egy balesetben összetört autóban a kispesti rendőrök.

Több tíz kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak egy balesetben összetört autóban a kispesti rendőrök. A személygépkocsi sofőrjét egy fővárosi kórházban elfogták - közölte a rendőrség kedden a honlapján.

A kispesti rendőröket még december 30-án az esti órákban egy közlekedési balesethez riasztották: a XIX. kerületben a Hoffher Albert és Citroen utca kereszteződésében egy gépkocsi - egyelőre tisztázatlan okból - út melletti táblának ütközött.

A közlés szerint a jármű 26 éves, litván állampolgárságú férfi vezetőjét a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A megrongálódott autót - a baleset helyszínéről történő elszállítását megelőzően - a kispesti járőrök átvizsgálták; a csomagtartóból, a csomagteret az utastértől elválasztó, illetve a karosszérialemezek mögötti részből a rendőrök nagyobb mennyiségű, különböző csomagolású kábítószergyanús anyagot - tablettát, növényi származékot, fehér port, - találtak és foglaltak le.

A kispesti rendőrök a jármű vezetőjét egy fővárosi kórházban elfogták, majd orvosi ellátása után előállították és őrizetbe vették. A férfival szemben a további eljárást, előzetes letartóztatása mellett, a kispesti rendőrkapitányság folytatja le - olvasható.

A lefoglalt, több tíz kilogramm mennyiségű anyag további vizsgálatát igazságügyi vegyész szakértő végzi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában