Helyi sport

2014.11.23. 21:29

Valdor-Szentes:: szentesi kérdőjel

Vízilabda, Budapest - Nehéz bármit írni egy olyan találkozó után, mint amilyen a KSI–Valdor-Szentes OB I-es férfi vízilabda-mérkőzés volt.

Munkatársunktól

KSI SE–Valdor-Szentes 16–7(4–2, 3–1, 3–2, 6–2)

OB I-es férfi vízilabda- mérkőzés, 8. forduló. Budapest, Komjádi uszoda, 50 néző. Vezette: Vogel, Marjay.
KSI SE: KARDOS G. – Hangody L. 2, Kovács G. 1, Szabó B. 1, FEJŐS 2, KALANOVICS 3, Miklós 1. Csere: Leposa (kapus), Balla, Hangody Gy. 2, Bicskei, MARNITZ M. 3, Baj, Deutsch 1. Edző: [namelink name="Horváth János"].
Valdor-Szentes: Horváth A. – Boros T., Weszelovszky, Rakonjac, Vörös 1, Somogyi 1, Szabó Z. Csere: Boros K. (kapus), Nagy M. 1, Lucas, Pellei F. 1, Dőry 2, Werner, Farkas K. 1. Edző: [namelink name="Matajsz Márk"].
Gól – emberelőnyből: 6/2, ill. 12/3.
Ötméteresből: 2/2, ill. 1/1.
Kipontozódott: Szabó B. (27. perc), Deutsch (29. perc), Boros T. (31. perc).

A forduló előtt a tabellán elfoglalt helyezésből – négy pont és két hely volt a különbség – arra is következtethettünk, a Kurca-partiak végre megszerezhetik első győzelmüket. Nem így történt. Sima, 16–7-es vereséget szenvedtek Weszelovszkyék a fővárosban, a Komjádi uszodában – úgy, hogy még a döntetlenre sem volt sanszuk. A riválisok közül nyert még az UVSE 5–3-ra a BVSC vendégeként, kikapott a Debrecen (Egerben 16–2-re) és a PVSK hazai medencében az OSC-től, utóbbi 14–10-re.

A szentesiek meccséről semmi jót nem lehet elmondani. Biztató jövőt sejtető pozitívumokat sem. Elég, ha a vezetőedző Matajsz Márk őszinte, keserű szavait idézzük:

– Szégyellem magam! Újra kell tervezni a vízilabdát Szentesen. A kialakult helyzetért én is hibás vagyok, de elfogadhatatlan, hogy a fiatal KSI simán megveri a magukat profinak tartó játékosokat. Amatőr módon és gyáván vízilabdáztunk, nem tudom, ezek után a csapat élén maradok-e... – fogalmazott a fiatal szakember.

Ez még nem dőlt el. Keddi számunkban visszatérünk az edzőkérdésre, ugyanis információink szerint a klubvezetés ma 17 órakor egyeztet a férficsapattal és az edzőkkel a jövőről, a folytatásról.

Címkék#vízilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában