Foci VB 2014 Brazília

2014.06.16. 13:05

Eto´o lesérült, két edzést is kihagyott, nem játszik a horvátok ellen

Ugyanazzal a térdsérüléssel küzd a jobb lábában, amely már a felkészülés során is hátráltatta.

MTI

Nagy valószínűséggel nem léphet pályára Horvátország ellen Samuel Etoío, a brazíliai világbajnokságon szereplő kameruni labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, aki kihagyta csapata legutóbbi két edzését.

Etoío ugyanazzal a térdsérüléssel küzd, amely már a felkészülésben is hátráltatta, ezért nem gyakorolt társaival szombaton és vasárnap.

A 33 éves támadó hétfőn osztotta meg Twitteren követőivel a rossz hírt:
"Az orvosok megerősítették, a sérülés miatt, amely fájdalmat okoz a térdemben, feltehetően nem leszek megfelelő állapotban, hogy játsszak Horvátország ellen" - írta Etoío, aki 56 góllal vezeti a nemzeti örökrangsort. Az angol Chelsea csatára negyedik, vélhetően utolsó világbajnokságán szerepel.

Az együttes 1-0-s vereséget szenvedett Mexikótól a csoportkör első fordulójában. A folytatásban szerdán a horvát válogatottal találkozik, amely a házigazda Brazíliával szemben maradt alul 3-1-re a torna nyitómérkőzésén.

Korábban

Kihagyta csapata legutóbbi két edzését Samuel Eto'o, a brazíliai világbajnokságon szereplő kameruni labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.

Eto'o ugyanazzal a térdsérüléssel küzd a jobb lábában, amely már a felkészülés során is hátráltatta, ezért nem gyakorolt társaival szombaton és vasárnap. Erről Volker Finke, Kamerun német szövetségi kapitánya számolt be vasárnapi sajtótájékoztatóján.

A 33 éves támadó, aki 56 góllal vezeti a nemzeti örökrangsort, negyedik és vélhetően utolsó világbajnokságán szerepel. A "szelídíthetetlen oroszlánoknak" becézett együttes 1-0-ás vereséget szenvedett Mexikótól a csoportkör első fordulójában. A folytatásban szerdán a horvát válogatottal találkozik, amely a házigazda Brazíliával szemben maradt alul 3-1-re a torna nyitómérkőzésén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!