Egyperces

2012.06.04. 14:27

Drew Barrymore harmadszorra is elkelt

Harmadszorra is férjhez ment Drew Barrymore: a 37 esztendős amerikai színésznő a hét végén házasodott össze Dél-Kaliforniában műkereskedőként dolgozó párjával, Will Kopelmannal.

MTI

A Charlie angyalai című amerikai mozifilmek sztárja Chanel ruhakölteményben mondta ki a boldogító igent szombaton. A pár a kaliforniai Montecitóban található közös birtokukon házasodott össze zsidó ceremónia keretében. A People magazin beszámolója szerint a menyegzőn mások mellett Reese Witherspoon, Cameron Diaz, Jimmy Fallon és Busy Philips is megjelent.

A lap értesülései szerint Barrymore már első közös gyermeküket várja, a színésznő képviselői azonban egyelőre nem erősítették meg a hírt.

A szőke filmcsillagnak ez a harmadik házassága. 1994 márciusában ment hozzá Jeremy Thomas bártulajdonoshoz, de kevesebb mint két hónap múlva - Barrymore kezdeményezésére - elváltak az útjaik. 2001 júliusában mondta ki a boldogító igent Tom Green komikusnak, aki alig fél év elteltével nyújtotta be a válási papírokat.

A híres színész felmenőkkel büszkélkedhető Barrymore Steven Spielberg 1982-es E.T. - a földönkívüli című sci-fi kalandfilmjének gyermekszereplőjeként alapozta meg karrierjét. Azóta számtalan romantikus vígjáték révén tett szert egyre nagyobb népszerűségre. Játszott egyebek között A bambanő, a Nem kellesz eléggé és az 1970-es évekbeli azonos című filmsorozaton alapuló Charlie angyalai című mozifilmekben.
Az évek alatt Barrymore megalapította saját Flower Films nevű filmprodukciós vállalatát. 2009-ben pedig rendezőként is bemutatkozott a Hajrá Bliss! című amerikai vígjátékkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!