Sport

2014.12.02. 10:23

Sportcsillagok Gálaestje: vasárnapig szavazhatnak a szurkolók

A listán 170 sportoló neve szerepel.

A szurkolók vasárnapig szavazhatnak az általuk legnépszerűbbnek tartott sportolóra, aki a címmel járó díjat december 18-án, a Sportcsillagok Gálaestjén veheti át.

A rangos eseményen a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) tagjainak szavazatai alapján - immár 57. alkalommal - az év legjobb sportolóit díjazzák, a szurkolók voksai nyomán pedig az év legnépszerűbb sportolója címet is kihirdetik.

A listán 170 sportoló neve szerepel, olyanoké, akik az idei felnőtt világbajnokságokon, Európa-bajnokságokon, a téli olimpián vagy a nemzetközi kupaküzdelmek során értek el kiemelkedő eredményt egyéniben vagy csapatban.

A szavazás hajrájában az első nyolc helyen a hétfőn a világ legjobb női úszójának választott [namelink name="Hosszú Katinka"], az elmúlt két évben legnépszerűbb [namelink name="Michelisz Norbert"] autóversenyző, [namelink name="Kiss Norbert"] kamionversenyző, [namelink name="Miklós Edit"] alpesi síző, [namelink name="Berki Krisztián"] tornász, [namelink name="Kovács Mária"] ökölvívó, [namelink name="Görbicz Anita"] kézilabdázó és [namelink name="Kasza Róbert"] öttusázó áll.

A vasárnap éjfélkor záruló adidas közönségszavazáson bárki voksolhat arra, hogy számára ki az év legnépszerűbb sportembere Magyarországon. A facebook.com/sportcsillagok oldalon az e-mail cím megadása után lehet szavazni. Ki kell választani a kedvenc sportolót a listából, megadni a voksoláshoz szükséges adatot és a szavazok gombra kattintani.

A közönségszavazás keretében tizenhárom szerencsés szurkoló értékes nyereménnyel gazdagodik. Így gazdára talál három kétszemélyes VIP-jegy a díjátadó gálaműsorra és az azt követő vacsorára, valamint tíz értékes adidas-ajándék.

A Ki az év legnépszerűbb sportolója Magyarországon? kérdésre adott szavazatok alapján december 18-án, a Sportcsillagok Gálaestjén kerül sor az eredményhirdetésre. Az eseményt a Duna Tv élőben közvetít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!