Kék hírek

2014.11.18. 21:44

Videó a Eremenkót meglopó szállodai tolvajról

A rendőrség felhívást tett közzé Roman Eremenko, a finn labdarúgó-válogatott játékosának meglopása ügyében - közölte Göndöcs Bernadett, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) helyettes szóvivője kedden az MTI megkeresésére.

Mint elmondta: a rendőrség honlapján fénykép- és videofelvételt tettek közzé arról az ismeretlen férfiről, aki a gyanú szerint a finn focista személyes tárgyait ellopta. A videofelvételen az látható, hogy a férfi mobiltelefonálva sétál a szálloda több emeletén is. A felvétel végén már egy táska is van a vállán.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen tettes november 14-én, pénteken 11 óra 55 perc és 12 óra 5 perc között Budapest belvárosában, egy szállodai szobából tulajdonította el a sértett értéktárgyait és készpénzét. A BRFK V. kerületi rendőrkapitánysága lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

A rendőrség azt kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-373-1010 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, illetve a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Roman Eremenko Oroszországban született, kettős állampolgár, a finn labdarúgó-válogatott játékosa. A múlt pénteki, magyarok elleni Európa-bajnoki selejtező előtt nemcsak az útlevelét, hanem más személyes tárgyait, így a pénztárcáját és a táblagépét is eltulajdonították szállodai szobájából. A finn nemzeti csapat feljelentést tett az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!