Életstílus

2014.10.29. 13:15

Lefaragtak Sarka Kata orrából?

Szemfüles kommentelők Hajdú Péter feleségének legfrissebb képe alatt találgatnak a műtétről. A sztáranyuka ezúttal nem akarta kommentelni rajongói meglátását.

Hajdú Péter a napokban osztott meg egy képet feleségéről, amin kutyájukkal, Millával látható. Kata külsejét a kommentelők sokszor méltatják, ugyanakkor rendszeresen támadják is. Hol a férje, hol a diétája miatt kezdik ki, most a faceboo­kozók a kutyás fotó alapján fogalmazták meg véleményüket - írja a Bors.

„Kata orra, de furi! Amúgy jó kép" – tette az első megjegyzést egy hölgy a Hajdú Péter által publikált kép alá rögtön pár perccel megjelenése után, amit további 15 rajongó lájkolt is. „Nekem is fura ez a kép! Mintha nem is Kata lenne rajta. Az orra sem ilyen, meg túl kislányos ezen a fotón" – vélte felfedezni egy másik hozzászóló.




– Nem nyilatkozom, mert nincs mit mondanom ezzel kapcsolatban – zárta rövidre Hajdú felesége, aki az elmúlt évek alatt hozzászokott már a támadásokhoz.

„Senkinek nem tűnik fel, Kata azért ilyen fura, mert nincs rajta smink? De így is nagyon szép" – kelt védelmére egy másik kommentelő.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!