Életstílus

2012.01.07. 09:19

Már a boltokban Michael Jackson parfümje

Még januárban a boltok polcaira kerülhet a Michael Jacksonnak emléket állító - eredetileg Michael névre keresztelt - parfüm.

Még januárban a boltok polcaira kerülhet a Michael Jacksonnak emléket állító - eredetileg Michael névre keresztelt - parfüm, amely egy per következtében más néven jelenik majd meg - közölte nyilatkozatában a néhai popsztár apja, Joe Jackson.

Joe Jackson - akit fia kihagyott végrendeletéből - májusban reklámozta először a végül Jackson's Tribute és a Jackson's Legend néven kiadott parfümöket a Cannes-i filmfesztiválon, amelyet akkor úgy írt le, mint olyan illatokat, amelyeket "Michael élete inspirált".

A termék forgalmazásának elindítása egy per miatt hiúsult meg, amelyet az a cég indított a parfüm árusítása ellen, amelyik a Michael Jackson nevével fémjelzett reklámok és termékek kizárólagos jogaival rendelkezik.

A per ellenére az illatszer forgalmazását JRP/Jackson parfüm kollekció néven január 21-től 59 dolláros áron megkezdik: először Las Vegasban lesz kapható, majd Amerika nagy bevásárlóközpontjaiban is a boltok polcaira kerül.

"Nem használjuk sem Michael nevét, sem imidzsét" - hangsúlyozta a Reutersnek Julian Rouas Paris, Joe Jackson társa.

Michael Jackson 2009. június 25-én 50 évesen halt meg Los Angelesben, fájdalomcsillapító- és altató-túladagolásban. Magánorvosa gondatlanságból elkövetett emberölés miatt jelenleg négy éves börtönbüntetését tölti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!