Kék hírek

2012.06.16. 10:25

Fiatalok tragédiája: meghalt egy 19 éves lány a 44-esen

Traktor vontatmányának ütközött, majd az árokba csapódott egy autó Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A járműben három fiatal ült.

Egy lány meghalt, két másik fiatal megsérült egy balesetben, amely kora hajnalban történt a 44-es főúton, Öcsöd és Kunszentmárton között – tudatta a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő szombaton.

[namelink name="S. Tóth Anikó"] elmondta: a baleset éjjel 2 óra előtt történt a 44-es út 57-58-as kilométere között egy kanyarban, ahol egy autó az eddigi információk szerint hátulról egy rendsodrót húzó traktor vontatmányának ütközött, majd az árokba csapódott.

A személygépkocsiban utazó három fiatalt a kunszentmártoni tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsok közül.

[namelink name="Pásztorné Kovács Ágnes"], a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője közölte: egy 19 éves kecskeméti lány életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt, a járművet vezető fiút súlyos, másik utasát, egy lányt könnyebb sérülésekkel vitték kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!