Kecskemét és környéke

2012.07.31. 00:01

Ingyenes képzés a félegyházi vállalkozóknak

Szeptembertől újabb ingyenes képzéseket indít a Kiskunfélegyházi Vállalkozók Ipartestülete a város és a térség vállalkozói és alkalmazottjai számára.

Delmagyar.hu

Az érdeklődők augusztus 10-ig jelezhetik részvételi szándékukat a tanfolyamokra, amelyek ez alkalommal a kommunikációfejlesztést, az értékesítés hatékonyságát és a vállalkozói ismeretek bővítését célozzák meg.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk az országos IPOSZ sikeres, munkahelyi képzésekhez kapcsolódó pályázatához csatlakozott a kiskunfélegyházi ipartestület. Ennek köszönhetően májusban több ingyenes képzést indítottak. A helyi és a térség vállalkozói alkalmazottjaikkal együtt német és angol nyelvet tanulhattak.

A tanfolyamok augusztus 25-én érnek véget. Az ipartestület szeptemberben és októberben újabb ingyenes képzési lehetőségeket kínál a vállalkozóknak és alkalmazottjainak. Ez alkalommal vállalkozói ismeretek, kommunikációs készségfejlesztés és értékesítési tréning témakörökben szerveznek tanfolyamot a székházban.

Az intenzív képzések során az érdeklődők elsajátíthatják a konfliktuskezelés, valamint az érdekérvényesítés módszereit, emellett a változások kezelésére, a problémamegoldásra adnak útmutatást, illetve a korszerű és hatékony értékesítési folyamatok rendszerét is bemutatják az oktatók. Makai Lászlóné elmondta, az ipartestület ebben az évben már a civil pályázatokat is megragadhatja, így reményeik szerint újabb ingyenes képzéseket tudnak indítani. Igény folyamatosan van a tanfolyamokra – tette hozzá az elnök.

A szeptemberben és októberben induló akkreditált képzésekre augusztus 10-ig jelentkezhetnek az érdeklődők. Bővebb információt az Ipartestület Székházában személyesen a Móra tér 9. szám alatt, és a 06/76 461-841-es telefonszámon kérhetnek a vállalkozó kedvűek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!