Helyi sport

2013.09.07. 21:30

Meglepetések: a Szeged és a Szentes is döntetlennel rajtolt

A férfi vízilabda OB I nyitó fordulójában a Valdor Szentes nagy bravúrral otthon szerzett pontot a Debrecen ellen, míg az A-Híd Szeged óriási meglepetésre pontokat hullajtott Pécsen.

Delmagyar.hu

Fülöp Tibor legénysége az utolsó fél percben is kivédekezett egy emberhátrányt. Ha a két kihagyott ötméteresből legalább az egyik bemegy, akkor a hazai győzelem is összejöhetett volna.

Az A-Híd Szeged eközben Pécsen vendégeskedett, és a második negyed kihagyása megbosszulta magát: az 5-1-re elveszített játékrész után a második félidőben hiába kapott csak két gólt a Vincze-legénység, Kunac utolsó másodpercekben szerzett góljával csak döntetlenre tudta feltornászni az eredményt. Itt is meglett volna a három pont, ha a Szeged nem hagyja ki egyetlen ötméteresét.


Pécs-A-Híd Szeged 8-8 (1-2, 5-1, 0-1, 2-4)
Férfi vízilabda OB I, 1. forduló, Pécs.
Pécs: Barát - Pataki, Müller, Krizsán, De Blasio, Czigány 5, Hoppál. Csere: Csacsovszky, Práczky 2, Somogyi, Kuncz 1, Besenyei. Edző: Katics László.
A-Híd Szeged: Molnár D. - Jansik 1, Juhász 1, Tóth 1, Vincze, Kunac 1, Seman. Csere: Nagy (kapus), Molnár T., Szivós 1, Kiss 3, Sánta, Zsigri. Edző: Vincze Balázs.
Gól - emberelőnyből: 1/6, ill. 5/15.
Gól - ötméteresből: -, ill. 0/1.
Kipontozódott: Kuncz, Krizsán, ill. Seman.
Vincze Balázs: - Óriási meglepetés született, de jobb az ilyen eredményt a szezon elején elszenvedni, mint a végén, így még időben levonhatjuk a megfelelő tanulságokat. Elég lélektelenül játszottunk, elsősorban az emberelőnyös helyzetek rossz kihasználását és a kihagyott ötméterest sajnálom.

Valdor Szentes-Debrecen 10-10 (1-4, 4-3, 4-3, 1-0)
Férfi vízilabda OB I, 1. forduló, Szentes, Széchenyi ligeti uszoda.
Valdor Szentes: Horváth - Keresztes 1, Kistamás 1, Hegedűs I. 2, Németh 2, Kiss 2, Martin. Csere: Hegedűs B., Nagy 1, Szabo I., Werner 1, Józsa. Edző: Fülöp Tibor.
Debrecen: Mitrovics - Josics 1, Misics 3, Busila, Weszelovszky 1, Marnitz 2, Chilkó 2. Csere: Süveges 1, Vindisch, Halek, Kállay, Palotás. Edző: Varga Tamás.
Gól - emberelőnyből: 5/13, ill. 6/18.
Gól - ötméteresből: 3/5, ill. -.     
Kipontozódott: Józsa, Szabó I., Németh, ill. Halek, Chilkó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában