Egyperces

2012.08.11. 07:43

Vérfürdő egy sztriptízbárban

Vitába keveredett, kivezették az utcára, majd fegyverrel tért vissza egy dél-alabamai sztriptízbárba Ryan Clark Peterson. A 22 éves férfi három embert megölt, egyet pedig megsebesített.

Megölt három embert és egy negyediket megsebesített péntekre virradóra egy 22 éves fegyveres egy sztriptízbárban a dél-alabamai Dothanban.

Ryan Clark Petersont, aki egy szórakozóhelyen vitába keveredett, kivezették az utcára. Ő azonban fegyvert vett elő a gépkocsijából, visszatért a bárba, és agyonlőtte a 31 éves Tiffany Paige Grissettet, az 59 éves Thomas Robinst és a hely tulajdonosának fiát, a 20 éves Cameron Eubankst. A 33 éves Scotty Russel is megsérült, de túlélte az incidenst.

Peterson elmenekült, a rendőrök péntek reggel egy kilométernyire a tetthelytől fogták el. Még mindig ittas volt, és csak egy rövidnadrágot viselt. A férfi ellen háromrendbeli gyilkosság és egyrendbeli gyilkossági kísérlet miatt vádat emeltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!