Ország-világ

2013.10.03. 17:00

MSZP: országos átverés a pedagógusbér-emelés

Országos átverésnek tartja az MSZP a Fidesz pedagógusbér-emelési programját - közölte az ellenzéki párt szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

MTI

[namelink name="Kormos Kata"] így reagált arra, hogy [namelink name="Selmeczi Gabriella"], a Fidesz szóvivője korábban szintén sajtótájékoztatón arra hívta fel a figyelmet: a napokban kapják kézhez a pedagógusok a már megemelt szeptemberi fizetésüket.

A Fidesz pedagógusbér-emelése egy országos átverés, hiszen több mint négyezer pedagógusnak és a nem oktatással foglalkozó iskolai alkalmazottaknak - konyhai dolgozóknak, takarítóknak, gondnokoknak - csökkent a fizetése - kommentálta a kormánypárti politikus szavait a szocialista párt szóvivője.

Kormos Kata szerint a bukás előtt álló Fidesz-kabinet kétségbeesett üzenetekkel próbálja elkápráztatni a magyar társadalmat, az emberek viszont pontosan tudják a valóságot, a saját bőrükön érzik az igazságot. A Fidesz és a kormány a végletekig kizsigerelte a magyar társadalmat - tette hozzá.

Az MSZP szóvivője közölte: Selmeczi Gabriellának inkább arra kellett volna választ adnia a sajtótájékoztatón, hogy a szombathelyi fideszes alpolgármester "drogügyében" a kormánypárt rendelt-e el belső vizsgálatot, miként kívánják tisztázni a fideszes [namelink name="Papcsák Ferenc"] vezette Zuglót érintő "százmilliós korrupciós ügyet", illetve hogy megnevezik-e a bajai választási csalás politikai felelősét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában