Bulvár, celeb

2013.10.09. 17:35

Taylor Swift ötször is Londonban

A hétszeres Grammy-díjas énekesnő koncertsorozata eddig csak Észak-Amerikát érintette, ahol viszont őrületes volt a fogadtatás: Swift eddig megközelítőleg 70 show-t adott 47 városban összesen több mint egymillió néző előtt.

A már több mint fél évtizede pályán lévő, ám még mindig csak huszonhárom esztendős Taylor Swift nagy hírt osztott meg a világgal: a tavalyi, hatmilliós példányszámban elkelt Red című albumát követő turnéja 2014-ben végre Európába is eljut majd.



A hétszeres Grammy-díjas énekesnő koncertsorozata eddig csak Észak-Amerikát érintette, ahol viszont őrületes volt a fogadtatás: Swift eddig megközelítőleg 70 show-t adott 47 városban összesen több mint egymillió néző előtt, akik számára az élmény egészen biztosan emlékezetes maradt. A hatalmas show-t ugyanis táncosok, légi akrobaták, számos kosztüm és két többszintes színpad is gazdagította, ráadásul a dalnok zongorán, akusztikus gitáron és bendzsón is próbálta elnyerni a közönség kegyeit.

Taylor Swift következő állomása Ausztrália lesz, ahonnan februárban Anglia felé veszi az irányt. Úgy tűnik, hogy az előzetesen meghirdetett négy londoni időpont sem volt elegendő a rajongóinak, az elképesztő érdeklődésre való tekintettel ezért még egy estével kibővítették az énekesnő ott tartózkodását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!