Szeged és környéke

2013.10.09. 17:39

Rádióbarát számot énekel Stone

Szegedi zenészekkel együttest alapított, új, tőle kissé idegen stílusú számával pedig végre a rádiókba is szeretne bekerülni Stone. Az X-Faktor tavalyi felfedezettjének úgy tűnik, most indul be karrierje – minden héten van fellépése.

Timár Kriszta

Újra beindult a sztárgyár: már megvan az a 12 énekes, akik az X-Faktornak köszönhetően a következő időszakban vélhetően betörnek a poppiacra – vagy legalábbis megkapják erre a lehetőséget. Ilyenkor általában az előző szériának leáldozik a szerencsecsillaga: akik eddig nem kapaszkodtak meg a szakmában, jó eséllyel elfelejtődnek. A tavalyi széria szegedi énekese, Stone végig kicsit különc volt a csapatban, így nem csoda, ha most is más utat jár be. Úgy tűnik, az ő zenei karrierje most kezd beindulni.

Fotó: Szabolcs László.

Fotó: Szabolcs László.
– A műsor után fél évig szinte semmilyen felkérésem nem volt, most viszont minden hétvégén fellépek valahol – mesélte az 53 éves énekes. Igaz, már nem egymaga járja az országot: Stones néven zenekart alapított: ismert szegedi zenészekkel a háta mögött lép színpadra.

– Egészen más élő zenével kiállni, ez sokkal komolyabb megmérettetés. Mivel azonban rugalmasnak kell lenni a mai világban, egyedül vagy másodmagamban is vállalok fellépést ott, ahol nem akarnak annyit áldozni a műsorra. Mindenhol azonban kizárólag a saját dalaimat éneklem: az 1993-as albumom számai mellett van már néhány új is.
Legújabb dala ráadásul teljesen más, mint az eddig megszokottak. – Vallom, hogy egy énekesnek univerzálisnak kell lennie, és időnként ki kell próbálnia magát más stílusban is. Arról nem beszélve, hogy szükségem volt végre egy olyan dalra, amit a rádiók is játszanak. Bízom benne, hogy ez ilyen lett – beszélt a Nézz most rám című számról, mely a legnagyobb videómegosztóról és az énekes saját oldaláról is letölthető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!