Szentes és környéke

2012.09.20. 18:18

Az igazságszolgáltatás előtt már nem olyan hangos a Négy Mancs

Szentes - A Négy Mancs kampányfőnöke, Marcus Müller a Négy Mancs székhelyén nem vette át az ellene a Hortobágyi Lúdtenyésztő Zrt. által benyújtott keresetlevelet és nem jelent meg a Debreceni Törvényszék előtti szeptember 13-i tárgyaláson.

Delmagyar.hu

Eközben a szentesi Hungerit Zrt. által a Négy Mancs ellen indított, 530 milliós kártérítési per következő tárgyalását egy hónap múlva, október 18-án tartja a Fővárosi Törvényszék. A Hungerit Zrt. a perben igazságügyi kárszakértő kirendelését kérte, és emellett személyesen kérte kihallgatni a neki kárt okozó Négy Mancs első emberét, Helmut Dungler-t, akit a bíróság idézett is a tárgyalásra.

Meghátrál a Négy Mancs Az igazságszolgáltatás elől?

Meghátrál a Négy Mancs az igazságszolgáltatás elől?
Ha Helmut Dungler Marcus Müller kollégájának a példáját követve, az igazságszolgáltatás elől szintén megfutamodva nem jelenik meg a bíróság előtt, akkor a bíróság akár az elővezetését is elrendelheti. A perben a bíróság tanúként hallgatja ki aMagyar József urat, a Hungerit Zrt. vezérigazgatóját is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!