Laptopot kapott a beteg Ivett a Csodalámpától

Hódmezővásárhely - Teljesült a 10 éves vásárhelyi agytumoros kislány álma. A Csodalámpa alapítvány közreműködésével érintőképernyős laptopot kapott Gálos Ivett, akinek javult az állapota. A decemberi MRI-vizsgálaton derül ki, hogy a kezelések hatására felszívódott-e a daganat.

Antal Sándor

– Hatalmas volt az öröm, amikor Ivett megtudta, miért jött hozzánk három hölgy egy dobozzal – emlékezett vissza az ajándékozás pillanataira Forrai Hajnalka, Ivett édesanyja. Elmondta, ahogy a kislánya kézbe vette a laptopot, abban a pillanatban tudta használni. Az ajándékozást az utolsó percig titokban tartották, ezért is volt olyan nagy a meglepetés.

„Amikor megérkeztünk, Ivett nem tudta mire vélni a dolgot, hogy mit is szeretne tőle három, számára ismeretlen hölgy. Amikor elmondtuk neki, hogy kik vagyunk, és miért jöttünk, mit hoztunk, el sem akarta hinni. Teljesen meg volt illetődve, meghatva, hogy az oly régen vágyott kívánsága teljesül" – olvasható az alapítvány honlapján.

Az agydaganattal küzdő lány örült, hogy teljesült az álma. A szerző felvétele

Az agydaganattal küzdő lány örült, hogy teljesült az álma. A szerző felvétele
– A Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány egyik munkatársa tavaly decemberben a szegedi onkológián keresett meg minket, hogy a szervezet megpróbálja teljesíteni a beteg kislányom egyik álmát – mondta az édesanya. Ivett álma egy érintőképernyős laptop volt.

– Sok ismerősömnek van ilyen, ezért szerettem volna egy érintőképernyős laptop – mondta Ivett, aki elsősorban tanulásra használja az eszközt, de azért játszik is majd rajta. A beteg kislány a Hódmezővásárhelyi Klauzál Gábor Általános Iskola Nádor Utcai Tagintézmény magántanulója. Minden nap jár hozzá tanár.

Ivett állapota javul. December elején végeznek el rajta újabb MRI-vizsgálatot, s utána tudnak majd biztosat mondani az orvosok. – A vérképe jó, a professzor szerint jó felé haladunk, de ez nem is alakulhat máshogy – mondta a könnyeivel küszködő édesanya.

Címkék#segítség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!