Szeged és környéke

2014.07.01. 13:48

Eldőlt kik nyertek egy-egy tepsi rétest

Kisorsoltuk a három szerencsés nyertest, akik egy-egy tepsi rétest vehetnek át az V. Dél-Alföldi Rétesfesztiválon. Köztük van?

Delmagyar.hu

Arra a kérdésre vártunk választ a mennyei rétesekért, hogy milyen hosszú volt a tavalyi fesztiválon készített óriásrétes? A helyes válasz a 12 méter volt. Nagyon sokan játszottak velünk, a szerencse ezúttal

Kónyáné Berényi Mónika
Hidjapusztay Andor Tibor
Pásztorné Tajti Edit

olvasóinknak kedvezett. Gratulálunk a nyerteseknek, akik a rétest a helyszínen, Mórahalmon, a IV. Dél-alföldi Rétesfesztiválon vehetik át július 12-én szombaton, 15-20 óra között.

Korábban:

Július 4-én, pénteken kezdődik a tíznapos Homokháti Sokadalom elnevezésű rendezvénysorozat Mórahalmon. A tizenegyedik sokadalom mellett július 11. és 13. között ötödik alkalommal rendezik meg a Dél-alföldi Rétesfesztivált.

Nyerjen egy tepsi rétest!

Nyerjen egy tepsi rétest!
Idén is megnyílik a Rétesek Utcája. A tavalyi 60-féle rétesnél szélesebb választékkal, színes programokkal, még több látni- és kóstolnivalóval várják a rétesek szerelmeseit. Pénteken a réteskészítő vállalkozások mesterei mérik össze tudásukat. A közönség péntek déltől kóstolhat.



A tavalyi fesztiválon készített óriásrétes kinyúlt a rendezvénysátor ponyvája alól, ám a szervezők ígéretei szerint az idei még hosszabb lesz. A rekordrétessel a mórahalmi ugróköteles csapat versenyzését támogatják. Szombaton a 4 for Dance és Szabó Ádám lép fel Mórahalmon, vasárnap pedig Caramel élő koncertjén szórakozhatnak a réteskedvelők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!