Egyperces

2012.01.05. 21:00

Minden idők legszörnyűbb sms-e: ˝Kiirtottam a családot˝

Féltékenységből ölte meg élettársa szüleit és hétéves kisfiukat egy temessági román férfi január 2-án.

Munkatársunktól

A férfi a legújabb hírek szerint sms-ben közölte Olaszországban vendégmunkásként dolgozó élettársával a borzalmas hírt: családja már nem él - írta a manna.ro.

Ion Ciucea, miután fejszével fejbe verte élettársa szüleit, gyermekét egy párnával fojtotta meg, majd felakasztotta magát. A kisfiúnak előzőleg nyugtatót adott be, hogy ne szenvedjen. A szörnyű tett elkövetése után több sms-t írt az élettársának, Toth Ana Mariának, amelyekben közli vele a borzalmas tragédia részleteit, s hogy mindennek a nő az okozója.

Ion és Ana Maria, a férfi testvérének elmondása szerint, 11 éve éltek élettársi viszonyban, egy közös gyermekük született, akiről Venus Oprea helyi polgármester közölte: autizmusban szenvedett.

Egy helyi pékségben dolgoztak, de a nő viszonyt kezdett egy munkatársával, majd 7 hónappal ezelőtt vele tartott Olaszországba dolgozni. A gyereket a férfira hagyta. Iont a féltékenység kínozta, és a pszichológusok szerint az ünnepek okozta frusztráció, valamint az alkohol vezetett a többszörös gyilkossághoz.

A férfi alsóneműjében 10 oldalas levelet találtak, melyben elmeséli, hogy a féltékenység és a szenvedés vezetett a gyilkossághoz. Leírja, hogyan nyugtatózta be a gyermeket, és hogy a megcsalást is elviselte volna azzal a feltétellel, hogy a nő ne hagyja el a családját. Elmagyarázza, azért épp január 2-án vetett véget a család életének, mert akkor lett volna kapcsolatuk 11 éves évfordulója. Február 2-át, a nő születésnapját nem bírta kivárni, most akart bosszút állni rajta.

Toth Ana Maria a tragédia hallattán hazasietett, de élettársa temetésén nem vett részt, csak a szüleit és a gyerekét búcsúztatta. A temetés után visszamegy Olaszországba, már nincs akiért Romániába visszatérjen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!